Sidvyer, senaste månaden

tisdag 30 april 2013

Kycklinghelvetet! eller vänta det är ju kaniner,,,

Fy fy fy faaan så jävla äckliga Påskharar är,och detta visar bara att det är en utmärkt pedofilattrap  de använder flitigt för att fånga sina små offer. Jag kommer att ha mardrömmar i åratal efter detta! Tack Cat&Jos för detta!!












Här är länken om ni vill se en lite större samling
Fyyyfy fan för påskhare!

Crappy tattoos del "to infinity and beyond!!"

Jag behöver lite hjälp här,vem ska det egentligen föreställa? Är det en kändis eller defactoi en sjukt sur släktingtill ägaren? Nu behöver inte hon oroa sig för att hålla för det extrabröstet hon har på aren mera,ingen kan låta bli att titta på killen med den sugande blicken i slokhatten!
 Och när vi ändå är inne på stora underbett  så har  den amerikanska shängbukssvalan också fått ett sådant och det leder mig att tro att det faktiskt är en hane!  Det är fantamig nästan han har fått till en stjärna undertill med,men jag vet inte om det faktiskt är mer som han halkat.
 Ett litet råd i denna djungeln av motiv:om det ser ut som skit på papper är det mest troligt att det kommer att se ut som skit och lite till på kroppen! Just saying.
 Fy fy fy fyyyy fan! Det ser mer ut som om pappan sparat på latexhandsken som användes vid förlossningen än något annat!! och med tanke på handens storlek lär hon ha vägt runt 30 kilo  vid nedkomsten.
 Jag har sett många liljor,men ingen har fått mig att direkt rodna och ta illa upp som denna gör. Pixla fanskapet nästa gång,jag VET att det är en blomma ,men köttros som köttros!!
  När man tatuerar är det viktigt att man har förlagor att kolla på,och det kan vara lite knivit att hitta helt rätt bid från filmen,men ikke att förtrösta ,då bygger man bara sin egen transformer av ungens  brandbil och en sleden micro,och Voila! så har du en helt egen Octopus Preem,,eller han den andre,,,magnetron,,,beroende från vilken vinkel du tittar på den då,den kan också likna pågens legosamling om man pausar i helt rätt ställning!!!
 Sanna!!! Jag tror tatueraren här använde exakt samma förlaga som på dina kattögon!! En något gladare katt dock,,,realism när den är som bäst.Och ja det kallas ironi.
 Denna var ju inte så jävla pissenödig även om den inte vinner årets tatt,men ,,Uppockned??
 Hihihihi när folk ritar dessa djuren med människoögon,,har de aldrig tittat på en riktig örn och stämt av lite vart ögat faktiskt sitter? Det är MEST och jag säger mest djuphavsfisk eller plattfisk som har ögat i toppen av själva skallen för att kunna gräva ner sig i sanden,men väldigt sällan ser vi örnar uppvisa samma fysiska egenhet. Men vadfan vet jag,,,,
 SKIT i om det blir rakt Nils,det är ändå ingen som kan läsa dem!!!
 Ursäkta,,någon nös dig just bakom örat,du bör sterilisera detdär innan det förökar sig.
Vatos locos eller Chikanotattoos! Ett fenomen jag aldrig fattat,men som jag ändå kan asgarva åt!! Låt oss analysera. Nederst ser vi dr.Phil brevid ett fickur,lite snitsigt intryckta under eiffeltornet(???)= och en näslös brud och som grädde på moset en död clown. Djupt,ärligt och billigt som fan.
 Lustigt,,killens bristningar ser nästan exakt ut som jokern!!!
 Hahahahahah denna killen har en helt egen tolkning på ALLT och sällan har jag sett en så skitkass tolkning på den söndertatuerade  maskrosen och fågelsilluetten!! det är mer spökplumpen och granskogen förhelvete!!
 Detta är en voverup,och det är ju en väldigt bra en, för man SER inte att det är en coverup,,bokstavligen talat.
 Hur jävla svårt kan det vara att göra litt polynesiskt?? en massa streg och litt tårtbitar,,fast med en kristen twist då.
 OPch som avslutning,från samma kille som gjort granskogen och jönssonligan om natten,något som om man kisar nästan liknar stjärnor!! Tänka sig vad man kan inbilla sig mönster i tillockmed dessa garnnystanen!!

Kvalitetsloppis den 19 maj

Mmm gott folk  det börjar bli lite skrämmande vad vi kommer att sälja ut den dagen!! 
Inte bara roliga småsaker man kan typ vilja ha utan defacto saker ni kan behöva,typ vinterdäck på fälg till Atos,ett stallfönster man sällan hittar (för dig att piffa och sätta in i ditt hus ) lampor,rullor,bilmattor och en obscen mängd saker som oftast inte blivit använda ens!!
Dela nu med er av detta eventet till folk och se till att folk kommer! Blir det som vi tror kan det bli riktigt skitroligt;)












måndag 29 april 2013

Crappy såhär en måndag!

Idag  ska ni tro att jag hittat en kille som är riktigt stolt över sitt jobb och  tycker inte på något sätt att han måste byta ut sin tattoomaskin med parkinson mot en som inte fungerar som en slagborr. 
En ballögd älva som stirrar på sitt eget kastmärke är numera inte något nytt,men jag vill ändå visa lite på hur det ser ut sen när det är läkt! Ni ser tingelingsaken brevid,,den nye kommer inte alls att bli bättre.
 Och älvor som mer ser ut som något som krockat med din bilruta är inte heller helt ovanligt inom crappy numera,men aldrig med ett så allvarligt fall av svamp! Inget gardasil i världen kan bota den åkomman!
 Mmmm även om det skulle vara en zombieråtta som humpar en gravsten så finns det inte mycket man kan säga i försvar till hela grejen,,, tampongsvans och nånslags batmanvinge  som exploderat  på ryggen på den. En smakfull RIP tattoo för någon som spyr  i graven.
 Denna tatueringen är ännu ett bra exempel på en såkallad röntgentattoo,dvs den kommer att sitta kvar på benen for all eternity att se ,och det kanske inte är alldeles för länge tills personen faktiskt tofflar,infektionen i tummen är mer imponerande än något på denna bilden.
Nä,men jag tycker att det är tjejens egna val om hon vill hylla sin livmoder på bröstet,och vem kan klandra tatueraren för att han hade ögonen på annat? Resonemanget var "skit i vilket,alla kommer ändå att glo på pattarna."
Sen kan man hylla kärleken till kvinnor på annat sätt  utan att blanda in livmodern. Det mest imponerande på denna tatueringen är killens monstruösa samling kondylom ovanför roten. De blir man inte av med på en handtralla,,vändning.
Vi fortsätter väl på temat kuk då och funderar väl lite på hur mycket ägaren till denna tattoon kommer att tröttna på  frågan "är det verkligen ett kuk-kors?" Om inget annat kan alla dessa trösta sig med att det är underbara isbrytare för fester och andra sociala evenemang,typ söndagsgudstjänst. Man kan öppna konversationen med "Är detdär ett träkors du har där ja? Själv har jag ett köttkors tatuerat"

Det är samma kille som ritat denna  bikervikingjesus som får pattarna avslitna av ett spädbarn.
Ser inte så ljust ut för ungen just i det ögonbllicket.
Om mamma säger till er att ni ritar jääättefint,så är det alltid rätt att tvivla på det ,,,just saying. Om din tatuerare  inte kan rita bättre än detta är oddsen stora som FAN att han inte kan tatuera bättre heller.
Här är det faktiskt nästan han har lyckats att hålla sig innanför linjerna (inte för svårt eftersom linjerna oftast liknar en ekg kurva) och ta mig fan om det inte liknar ett ankare?
Vi är tillbaka på fenomenet"att röntga ett större kattdjur"  . Konstnären i fråga har med all säkerhet aldrig sett en katt eller ens ett djur för den delen.Är det pattar den har på framsidan,eller bara en muskel och en puckel?
Fy faaaan vad denna killen kommer att vara badass på stranden när han glider upp med sin  sjukt feta ,,,She-Man?,,Gräslöksodling? Gris-Birger? mans-posidon amputee?,,,,,,nä jag ger upp.