Sidvyer, senaste månaden

måndag 5 augusti 2019

2021 andra bokningsdagen

Då ska jag påta ner ett litet enkelt  blogginlägg om vad som behöver fås med i mailet om man bestämmer sig för att maila den24:e juli   till eyescreamtattoo@gmail.com för att få en tid. Tiderna sträcker sig från slutet  av juli    till början av november  . Vill ni ha senare än så är detta INTE er bokningsdag. Mailen behöver komma in den 24:e juli  mellan 00.00-00.00  så ett helt dygn har ni på er. Skriv INTE på facebook ,jag tar inga bokningar där, mest för att de är omöjliga att hålla reda på.

Man får svar dagen efter vare sig man fått tid eller ej. Bekräftar man inte sin bokning inom ett dygn så går turen över till någon annan. Jag är inte omöjlig,kan ni inte den dagen/dagarna jag föreslår först försöker vi såklart hitta ett nytt datum men  nekar  man flertalet gånger  går turen till någon annan. 


Vilka dagar jobbar jag? 
Jag jobbar tisdag till fredag 11-17 non stop dvs en heldag är sex timmar och en halvdag mellan 11-15 är fyra timmar. Vissa lördagar arbetar jag men de är färre numera då jag helt enkelt vill vara ledig på helgerna.  Av förståeliga skäl finns det inte så många helgdagar så vill man bli tatuerad med ett större projekt får man helt enkelt ta ledigt från sitt jobb,annars kan jag inte hjälpa er. 

Jag jobbar INTE  Söndagar och Måndagar  och inte heller efter kl 18.00.
Mina priser är 1400 kr i timmen ,väldigt enkelt:) VAD,VAR och HUR STORT behöver ni skriva. Har ni inspirationsbilder  så skickar ni med dem,jag behöver inte veta exakt  vad ni vill ha,bara en generell bild av  vad så jag vet säkert att jag kan hantera ert projekt.  Har ni flera olika större projekt, välj det viktigaste,annars riskerar man att stå utan tid. 

ETT mail per person(om inte det är en vänskaps/syskon tatuering såklart) ,annars riskerar ni att bli utan tid då det kanske finns tid för dig men inte din bror  och hans kusin och dotterns sambo mfl;) Det behövs definitivt inte en lång historia om varför man vill ha sin tatuering (man FÅR absolut skriva det) ,jag är av den bestämda uppfattningen att man kan tatuera sig enbart för att man vill bli fin,,den betydelsen ändras aldrig. Känner ni att ni vill skriva bakgrund gör inte detta heller något. 

Skriv de dagar ni INTE kan , dvs när ni bokat utlandssemester  eller så. Jag kan alltså inte ta hänsyn till om ni kan komma udda veckor efter tre om månen står i cenit då ni har nattpass efter barnhämtning,,,,det blir väldigt svårt att hålla reda på . 

Jag kan mellan 11-17  tisd-fredag  och  vill man ha ett stort projekt som en helarm eller så,då tar det ca 5-7 heldagar.  Eftersom jag flyttat hem min studio i min privata sfär är det alltså inte läge att ta med er en massa polare när ni blir tatuerade och  definitivt inte barn. Klart ni kan ta med er make el hålla handen stöd om ni tycker det behövs men en person får räcka och räkna med att de kan bli rätt uttråkade då det inte finns mye för dem att göra här ute ;)  Jag tatuerar ingen under 18 år oavsett om föräldrarna godkänner det.

Coverups MÅSTE bifoga en bild på vad de har så man kan se  tydligt hur stor den är. Detta för att kunna bedöma om det ens går att täcka. 

Porträtt MÅSTE bild bifogas för att se om jag kan arbeta utifrån det tänkta objektet.

Små tatueringar? Absolut,jag älskar små som stora tatueringar ,det enda jag  tackar nej till är massproducerade saker eller kopierar andras tatueringar.  (barnens namn datum fötter,stjärntecken,evighetsåttor ,fågelsillouetter,drömfångare mm)detta för att NI inte ska bli massproducerade .
Ett känsligt ämne jag tvingas ta upp denna bokningsdagen är att jag extremt ogärna skriver Fuck Cancer. Varför?  I min ringa mening är det två extremt negativa ord som man inte bör vilja ha på kroppen då det känns som om de drar till sig skiten snarare än avvärjer den. Att koncentrera sig på ord kom kämpa för livet el liknande  är så oändligt mye bättre. Denna åsikt delar jag säkerligen inte med så många och det är ok,det finns otaliga tatuerare som gör detta åt er.

Jag tatuerar alltså INTE barnens namn datum fötter mm ,det är för massproducerat och jag kan inte längre göra det originellt. Ej heller andra trendande tatueringar man sett på instagram  5011 gånger,mitt mål är att försöka få DIG som kund att vara så unik som möjligt ,inte att kopiera någon annan stackares tatuering,,så gör man helt enkelt inte.Har ni undringar ang  vad som helst,tex om man kan tatuera sig när man är sjuk,går på olika mediciner mm,,bara maila och gärna innan bokningsdagen så ni är helt beredda,,det blir en del mail att läsa den dagen.

 

 Go nuts.

Inga kommentarer: