Sidvyer, senaste månaden

söndag 5 december 2021

helloween på Kårner 2021

 


































Det var dax för årets Helloweenfest på Kårner och temat för året kom något sent men jävligt bestämt,,det skulle bli punk eller dansband! Tackar. Punk anser jag att Clockwoork orage tillhör,ett lagom koncept för att kunna få kapten att klä på sig lite udda kläder;) Lite smink på det så ser det nästan ut som om han njuter av det! Ja,,han hatar att klä ut sig och nä,jag skiter i det!
 Kvällens mesta dansband måste få delad förstaplats åt Piffbritt och Nathanael Teske! Har ni någonsin sett så mycket OldSpice och glamour på samma ställe??

 Punkare tror jag dominerade kvällen  ,möjligen för att  frissan numera är så lätt att köpa,på min tid var man tvungen att ha tre kilo hårspray och lite runk för att få håret att stå så! 


Jag vet inte riktigt om dessa två tänker på samma typ av överfall? Oavsett var det för tidigt för sånt,allt dylikt sker EFTER maten,,jävla amatörer. 


Jag var hundra på att Kristoffer och Boel skulle vara dansband men IKKE!! och är det fel av mig att försöka tvinga Kapten att alltid klä sig såhär?
 Lite mingel med fördrinkar innan vi går på mauden,det och asgarv åt varandras outfits. Kroffe bjuder på kallskuret som sig bör och alla säger tack;) 

Som vanligt hålls det en tävling med bästa pumpa och alla har nog räknat ut med brunögat redan att det är  min sluga plan att få så många halloween pumpor jag bar kan ;) Många,,,klassiska och innovativa förslag detta året med!



Och ja,,det är Lord Teskes bidrag,frågor är onödiga! 



Sen var det mat och jag snodde gladeligen Lisas koncept från i somras med pulled pork och en massa tillbehör så man kan plocka och mixa alldeles själva,ett grymt koncept! pulled chicken,pork,picklad rödlök med chili,vitlökssås,trkad lök, sallad stuva majs,,ja möjligheterna är oändliga! 
 Om man saknar Emma kan man oftast leta vid buffen,,eller vid grädden,,

 Efter maten lät vi maten lugna ner sig lite med en övning i tålamod och av en ren slump hittade jag fyra helt oöppnade smått omöjliga vintage pussel från 50-talet som folk skulle göra färdigt på tid,,det visade sig vara sjukt svårt  och mitt lag blev tvåa! 
Någon var oavsett rätt jävla glad över att ha fått ihopa skiten

 Sen skulle det byggas eiffeltorn av gelehallon och spagetti och det dömdes på storlek och grace,, jag undrar om inte mitt lag vann och det visar sig vara förbannat bra att ha en skrupelfri envåldshärskare till domare i sitt lag.
 Note to self ,,ha aldrig den leken igen. Har fortfarande spagettibitar på omöjliga ställen i huset trots daglig städning och mina bordsfåglar har PTSD efter var fest.



Sen var det EFTERÄTTTT och vad är mer rätt till detta än Marängswiss med sjuglet möed grädde? Nä just,, och där var emma igen,,, 

Vi är alla fullvaccinerade ,,mot allt utom herpes,men den skiten har vi ändå alla sen förra vuxenbrunchen. 

 Jag,,TROR att jag höll någon slags quiz också och sen räknade jag ihopa poängen helt jävla underligt men vid detta laget spelade det ingen boll och som RAFFLANDE förstapris var det en grym björnfitta som DO ganska genast lade slag på!  Här improviserade min lur lite och lade filter på DO och ja,,lite kiss kom ut när jag garvade ner mig! 


Sen,,sen var det dax för kvällens band att underhålla och ja,ni gissar det,Saxparty med The piffbritzz,komp av För full För ett Fuck med mig som huvudman.


Ni kan läsa recentionerna på Hardwire,det var ändå relativt episkt! Kasetter håller på att kopieras upp as we speak.

Sen händer det som alltid händer,,perukerna får vad de tål och börjar migrera till okända huvuden! Vi fick oss en ganska klar bild av hur vi kommer att se ut när vi blir tanter!





Hahahahahah jag har ALDRIG sett två mer sensuella tanter än Maritza och Emma här!!! hahahahahahahaha ja,det ÄR en grann frisyr,di ska erkännas! 
På pianokomp även Ullabella,,ja barn,det är ingen ni vill veta vem det är ur ren pinsamhets aspekt men 40 plussare grinar gott!
Jag ,,dör,,den följer INTE med upp i sovrummet.

 DO känner sig lite givmild och vi säger tack! 
Pamela i dallas,,jag säger bara!

Sen blev det lite dimmigt för oss alla men fotona talar ju sitt enkla språk;) 














 Jag tackar och bugar och b#ögar ödmjukast för allas deltagande ,,jag är så förundrad över att vad fan jag än slänger i deras väg så är det ingen som haltar backar eller blinkar,det dyks upp i sagda mundering och sen är det inget med det! Kommande år satsar jag på svansjön eller  Lapplisor,det kommer att bli monumentalt ;) Love u all!!















Inga kommentarer: