Sidvyer, senaste månaden

torsdag 19 augusti 2021

hälsotratus,,GODA nyheter!

 Så kom då dagen då jag äntligen kan skriva goda nyheter. Fick sluta på Hyrimoz sprutorna då jag inte klarar av Adalimubab  utan blev VÄRRE i alla leder och musler,bara en enda stor inflammation,,obra. Tog aldrig kortisonet då jag inte ville störa. min relativt bräckliga endokrina balansgång. 

Tog åter prover på sköldkörteln och de såg ganska bananas ut på ANDRA hållet nu,2.4 i tsh trots att jag tog levaxin,det är högt för att vara jag. T3 låg under den rekommenderad envån och jag fick tillslut min önskan igenom och fick lio utskrivet MED läkares godkännande. Tar 7,5 microgram lio nu för att inte överdriva. Började ta lio och var så så happy tills en dag efter starten och salt törsten återvände,,, dedär känslorna kom tillbaka och jag blev så förbannat ledsen. Jag TÅL inte lio mer tänkte jag ? Sen dök en liten tanke upp,,om jag testar att ta det på dagen när jag vaknar istället ? Tjoff. Där satt den

Nu mår jag som jag SKA! springer vidare och sprutade mina sista leder igår (/har jag bestämt ) och nu ska det gå att leva på en ipren då och då. Hålla koll på D-vitaminet och kämpa.

Håret har dröst av så illa att jag får skita i det nu och klippa av det allt eftersom men det är det lilla i det hela,bara jag mår ok och klarar av min vardag !!kan detta helvetesåret vara över nu? 

Tack.

Inga kommentarer: