Sidvyer, senaste månaden

fredag 22 juli 2022

Viva Mexico !!

Det föll sig så unikt att både Ed och Emma var hemma den helgen jag hade bokat in dem,och det kan ju låta lite udda men fram tills veckorn innan var inget säkert alls. Vi tackar vissa stjärnor för att de blir sjuka och ställer in så vi får låna våra vänner! Det blev först lite häng i studion,sen lite häng på ballen,eller vi skulle rättare sagt vilja hänga på ballen men just det dygnet blev det 19 grader och snålblåst,,igen,så vi  fick nöja oss med  inomhus mexikansk afton och knyde,,en helg som trots total panik med diverse bröllopsförberedelser ändå blev rätt uppstyrd!  Knyde var sagt men så hade jag en pinata,tequila,margeritaglas och avocado salsa,,,så temat blev mexikansk afton! 
 ,


 Medans jag plågade Emma bjöd kuken Ed på lite hojåkande i all enkelhet! 

 Sen var det rätt ut i köket och göra sallader och guacamole,,,sen på fyllet! Fy fan vad det var gutt  efter en helt vansinnig vecka! 












 Emmalajnen fick äran att vara bartender och blanda drinkar denna dagen! 

 Lady Teske provsatt tronerna jag införskaffat till brölloppet(info kommer efter detta) och godkände med beröm the queens seat! 







Vem har INTE en uppblåsbar kaktus i gömmorna? MED en mustasch på,,,

 Dohn Kapitän provtryckte kungasätet och jag TROR han godkände det för det var svårt att få honom därifrån;) 


 Jo alltså pinata,,hur meningslöst var inte det?? Ett par swings ,sen var det över och vi fick inte ens en bild på den ståtliga flamingopinatan,,men ståtlig var den!Emma sulade av benen på den det första hon gjorde ,sen kom Kristoffer som missade målet,sen avslutade Kapten det hela med en satans smäll och så gick vi in igen,,nå,vi hade gjort NÅGOT iaf! 



Väl inne blev det lite efterrätt i spridda skurar och sen såklart hatt och glasögon bonanza,,som vanligt;) 





 Vad är väl en mexikansk afton utan tortilla challenge? inte en helkväll foo sho! Vi var tvungna att testa och det kanske inte låter så rafflande men det ÄR hysteriskt roigt att få stryk av ett flatbröd och ett ytterst terapeutiskt verktyg att ta ut dina aggressioner !  Fyll  munnen med vatten,gör sten sax och påse,vinnaren börjar att sula till motståndaren;) 
 Det är inte för alla och Kristoffer var inte ok med att sula till Maritza av någon konstig anledning! Jag kan förstå honom,det är lite som att be en brunbjörn sätta sig lite försiktigt på en guldhamster,,,

 Vi lekte tills det inte fanns ett helt bröd i sikte sen drack vi ner oss ännu mer och lekte med huvudbonader,,svårare än så behöver det inte vara! 































Jag ska med  glädje erkänna att jag var lite lite bf dagen efter! equila gör det med en ,,jag strippade inte iaf och det ska lalla vara tacksamma för! 
Denna urblåsningen behövde jag eftersom helgen efter innebar extrem kontroll och stora ansträngningar för både mig och kaptens del,,,min systers bröllop skulle ta plats och jag skulle anordna hela skiten!
Godnatt.










 

Inga kommentarer: