Sidvyer, senaste månaden

lördag 11 november 2023

Frank Martini the party of the century

Redan i Augusti outade jag att vi bör åka på frank martini eventet i Malmö,det såg helt fantastiskt sagolikt ut och jag ,som ni vet ,är en sucker för att klä ut mig i härliga outfits. Som tur är jag omgiven med grymma människor som helt snällt hoppar på tåget när jag säger hopp och snällt följer med!! 

Eftersom tiden har varit gelet tight  kom denna dagen som ett godståg och i sista minuten hittade jag sista minuten (ja,helt logiskt)  en biljett till Emmalajnen med ,och i sann god form hoppade hon på tåget direkt ,kom ner,knödde på sig en flapperdress jag hade över och bara rockade loss outfiten!  Vi tre meckade klänningar och  kavajer i bästa  do it yourself anda tills fredrik påpekade att det var en kvart kvar tills tåget gick!!  I sista minuten,kastade oss in i bilen och hoppade på tåget till Malmö där bord var bokat på Grand! 

 Vi orsakade lite uppståndelse på tåget när vi vandrar in klädda till tänderna i allt bling vi kunde hitta !







Tåget var som vanligt försenat in till Malmö så vi fick halvspringa till Grand för att inte missa vårt bord där  Malin och Johan som satt och väntade på oss! 
 Men alltså bara kolla på Gamarna!! HUR jävla stiliga är de inte?? Detta kommer att hända igen,jag kommer att hitta på ett event där vi helt sonika drar på hanarna dessa lasarna igen,för våra äktenskaps skull liksom?;)

Ugglorna var också till tänderna preppade i flappers, diadem,smycken och high heels;) 

 Maria  var den enda som vågade rocka en vit flapper och som hon hämtade hem det,magiskt fin!

 Hanna var som en uppenbarelse från 20-talet,denhär stilen är som gjord för henne! 

 Lisa och Hanna var de enda som hittade samma klänning,ganska magiskt eftersom jag trodde alla skulle välja samma på wish! Precis lika strålande var de båda två! 

 Maritza rockade en härlig röd kreation med väldigt vackra smycken till!
Jag moddade min flapper lite för att inte se ut som Tante Gemüse  i en potatis säck,funkade ganska bra förutom att jag halvåt fjädrar hela kvällen,fjädrar som för övrigt fortfarande ligger i hela malmö  och hela pågatåget! 

 Vi hade gott om tid att ta lite selfies vid bordet för det var ju fasen så lång tid det tog att ens få beställa drinkar,att sen få dem  och när jag som allra sist fick min drink kom maten så glöm vin till maten,det fick bli fördrink till hela maten. Och maten,, ja det var en historia för sig själv.

 Gamarna fick sin mat och sina drinkar ganska omgående OCH en extra maträtt för de som var extra hungriga,inget alternativ vi fick utan man fick bara en satt meny och det fick vi vara nöjda med.


Tillslut tog vi in två flaskor cava  för att slippa vänta på drinkarna som inte dök upp halva tiden. Då hade vi fått tre mini rätter som var kimchi kål,slangurka och någon liten bit tofu,,, hungriga som FAN väntade vi tålmodigt och tillslut fick vi fråga om något mer kom? Jodå,,en mini mini bit kött (som en druva så stor) och svamp och aubergin,lite kyckling och friterad blomkål,,där satt den,,, hade en känsla av att detta skulle vara den sämsta maten man kan äta innan en Gatsby fest där överflöd är ordet:/ Har aldrig varit så hungrig som när jag kom hem den dagen och det slutar med att jag ställer mig och lagar mat kl 2.30 på natten!!
 Toaselfies kunde man iaf ta där;) poäng för det;)

Vi fick betala snabbt och sen halvspringa bort till Moriskan där ffestligheterna var i full gång! 

 Ladies Honeysuckles som är grymma dansare och Charlestonexperter stod och tog emot!!
Väl inne med jackor udanhängda  vandrar vi in i en helt magisk värld av 99% uppklädda människor inne på det fantastiska Moriskan! Vilken atmosfär de skapat! Det var knökfullt i barerna så det tog en bra stund att komma fram och  utbudet var ganska lamt får jag säga,,en gatsbyfest borde ha drinkar och champagne,men man kan inte få allt här i livet så jag ska ikke gnälla! 


 Innan den större showen startade var det småuppvisningar som denna otroliga damen!!!



 När det började dra ihopa sig för det stora chabraket drog jag längst fram till martiniglaset,,den showen kunde jag bara inte missa! 








När det väl drog igång var det allt jag hade önskat! Underbara hits från 20:talet  ,Frank Martini som lysande talang och grymma dansare!!




Här någonstans gav mina ögon upp och jag fick en dundrande jävla huvudvärk så jag tvingades gå bakåt och leta upp min make!


Jag hittade honom,,,,Jägershots var tydligen en bra ide tyckte resten av gänget medans jag och Cathis stod längst fram och kollade på showen,så det var lite som att komma bak till the twilightzone ,men ja,vad fan hade jag väntat mig? 




I foajen hittade vi en foto automat som vi genast var tvungna att testa!! Hur roligt är inte detta !! Rent geni och en rejäl party höjare! 



 

Det fanns också en grym fotoplats där vi häckade ganska mycket! Beskåda skådespelet själva! Vi radade upp våra Peaky Blinders för att ta ett snygge foto och då hände Emma!!!????


Här ute stannade vi sen så pass att jag missade resten av showen tyvärr! Vi hade förvisso vår egen show där ute,även den så pass att inget mer behövdes;) 
























 Man blev lite trött på finfoto tillslut och givet måste man göra sin beskärda del av fulfoton.Sen gammalt. Men hanna,,,vart har du din hand???




Jagom tills gänget fått vad de tålde av 20-talet inser vi att skånetrafiken än en gång fuckat upp oss och ställt in avgångar  sent på kvällen så vi fick slänga på oss kläderna och springa bort till stationen om vi skulle komma hem överhuvudtaget. Vi säger tack ,,
 Tre par skor och många fötter hade fått stryk denna kvällen  så vi gick barfota hem i November;) 

 Detta var en minnesvärd supervacker kväll som var VÄL värd sitt biljettpris och om de någonsin kommer tillbaka är jag på som en  flugskit på väggen!! Tack alla älskade vänner ,det värmer mitt hjärta att ni hoppar på allt jag hittar på med full kraft,,,detta gör minnen för livet!!!




















































































 

Inga kommentarer: