Sidvyer, senaste månaden

tisdag 11 maj 2021

hälsostatus

om man skulle beskriva mina leder på en skala av fest (ja,ni ser hr jag försöker vara positiv här) så startade det som en liten informell bjudning för sex pers för att sakta bli en er uppstyrd studentfest för 50 pers med lite förpliktelser och dryga släktingar till att idag vara en full on Oktoberfest med en överraskningsbuss full av engelska fotbolls suportrar som trashar ditt hem och pissar i din sykorg. Där är vi nu.

Brufen Retard funkar inte mer så en Ipren om dagen är allt jag tillåter mig i väntan på biologiska läkemedel eller ett mirakel. Min vänsterhand har änsålänge tre fungerande fingrar min höger axel är så JÄVLA ila att jag väcker mig själv konstant om nätterna och vill skrika av smärta. Höger höft och mitten av ryggen. Hahahaha det är ren katastrof! Hela mitt ansikte är fullt av små prickar som är psoriasis. För andra ser et väl ut som om jag fått finnar tackar ,men de försvinner inte.

Har slutat på d-vitamin då lederna skreeeek efter att jag tagit dem tillslut så nu är jag uppe på nivå igen uppenbarligen och nu kommer sommaren så nu behöver jag inte dem via tabletter iaf. 

 Tröttheten från i  höstas tycker jag faktiskt har ordnat upp sig väldigt bra. Jag ligger på 50 slag i minuten vilopuls   PÅ lio och levaxin och den fysiska energin är där inget fel på ,det är liksom bara karossen som suger.

Inga kommentarer: