Sidvyer, senaste månaden

onsdag 5 maj 2021

Lady Teske 45!

Ja,,Corona.Lady Teske fyllde 45 och om allt varit som det skulle hade vi denna helgen varit i Edinburgh men så ville inte ödet ha det. Vi surar inte ner oss för det utan karpar det som karpas kan! Alex överraskade Lisa med ett hotellrum och middag på Contan,en liten staycation bara ett stenkast från hemmet. Intet ont anande (trodde vi ) skulle Lisa bli överraskad vid frukosten och sen väntade en hel dag med firande !
Vi fick ta det hårda beslutet att minimera  oss till max 8 pers i gruppen varav 2 fick hoppa av pgr av Corona karantän, så därav blev det vi 3 ladies som fyllde dagen:) Herrarna skulle efter frukosten ut till Country Kårner för att chilla med lite öl och aktiviteter. 


Som grädde på moset överraskade Lisas tre barn henne med på frukosten ,mycket lyckat och trevligt!


Vi satt och chillade lite tills klockan blev 10 och vår första överraskning trillade in,,en timmes massage på hotellrummet med lite metal och bubbel och bakgrundstragg av mig och Marita ;)




Efter detta fick hon order om att klä sig så att hon kan vistas bland folk och sen bar det av till tåget!


Under tiden undrade vi lite hur det gick för männen? Manligt gick det.

Det blev en ganska enkel och mysig liten tripp till Emporia för bubbel och shopping och lite lunch.

Det blev kött på Jensens (ja sorry jag kan inte vrida bilden) och vi passade på  och fråga hur det går förmännen plus att jag påminde dem om att de nu behövde äta,dels för att ölen inte skulle ta över och dels för att vi hade bord på Contan k l8.00 pgr av restriktionerna. 

Svaret jag fick  var,,oroväckande.

Från Kaptens story såg det livat ut dock ,han bjöd pågarna på en heldag med hemester i Bjäresjö.


Frågade åter igen hur det går med maten och en timme senare krävde jag bildbevis på att maten faktiskt fanns,,,DÅ börjades det grilla;) 

Jag började ana att min make inte skulle vara redo för en middag kl 18.00 och bildbevisen stöttade min teori;) 


Det struntade vi dock fullständligt i,vi klarade oss alldeles fint utan makar efter att vi dumpat shopping på hotellrummet och beslöt oss för att kolla in Saluhallens nya bar som invegs denna helgen! BRA beslut!
Lite svårt att hitta in då ingen av dörrarna har en enda skylt men bara ryck i dörrarna så kommer ni in och där inne,,,där har de bevarat Prag atmosfär!!

Här har de då café från 1908 ,champagen bar och drinkbar och lunchrestaurang och INOMHUS boul!Hit ska ni. 

Drinkarna ,de få vi hann med fick topp betyg och vi ska snart trycktesta denna baren igen.Lite mer intensivt denna gången;) 


med fake menar hon att vi INTE gjorde fulminen,,hahahahahaha ja nä jag vet inte vad som hände där;) 
Vi skuttade iväg lagom till att möta upp taxin som droppade av 2 av 3 äkta makar vid Contan ,båda två ganska relaxade och solbrända;) En tidig middag  på Contan och sen hem till en väääldigt trött make som trodde det var söndag;) så småningom kom söndagen då både jag och Kapten var oförskämt pigga och jävligt nöjda med gårdagen, på lite olika sätt men ändå;) Grattis Lisa min älskade vän ,Edinburgh väntar på oss ALLAH!!!


 

Inga kommentarer: