Sidvyer, senaste månaden

måndag 7 november 2022

Disco Volante!!

Årets  helloween kombinerades som vanligt med Cathis födelsedag MEN detta året var extra speciellt,,detta året var det the big 50!!nå,,så jävla stort är det inte men firas,,DET ska det!!! reiseleiter som jag är bestämde jag att årets tema blev Disco eller Lucia och som vanligt är det jätte öppet för tolkning,,det enda som inte tolereras är ingen utklädnad alls!
Först dök Rudolf upp,,,




Sen dök Jesus upp,,,
Bad jesus se till förrådet av vin medans han ändå hängde lite,,sodastream och VOILA,,prosecco.

Efter det dök äntligen litt disco upp och festen kunde börja! 

















 Med lite blandade småhopp vid köksön  med bland annat den absolut största skärngossen jag någonsin sett och Dohn Kapten som visar bringan.Allt ingår när man festar här.
 







 När Hanna och Pepparkaksgubben kört tillbaka till Skurup för att hämta maten kunde vi börja skyffla in llite pulled pork och goa tillbehör OCH Hannas fantastiska pastasallad!




 Efter maten blev det såklart lekar men inte vilka lekar somhelst utan "Här är ditt liv" där tre lag med lagkaptener som känner Cathis väääääldigt väl bestämde vilket deras starkaste minne av Cathis var och sedan spela upp det i ett litet skådespel! Vi nämner inga detaljer här för vissa av dem är hemligstämplade fortfarande men hon kunde gissa sig till båda skådespelen väldigt lätt,,så bra skådespelare är vi! Sköld som var reiseleiter för lag tre lämnade en walkover på detta och vi ska vid senare onyktert tillfälle pressa ur honom detaljer . Oh yes.
En liten film,for your plasure! 


 Efter det blrv det mongoproseccopong ,killar vs tjejer och vid detta laget var det lite svårt att fokusera Alex/tomten som var mer som en hel förskoleklass i sigsjälva än som Pappa Nordpolen.







 Jag vet inte riktigt hur det hände men helt oberoende av varandra blev det fantamig ett komplett luciatåg så det blev,på allmän begäran, en snabb Luciasång med tåg och allt! Vackert,,ni kan tro att det lät grannt! 


Sen var det TÅRTA! Fyller man 50 ska man ha en tårta med minst 35 ljus i,,35 eftersom det sen blir ohållbart varmt och stearinigt för det tremannalaget som måste hjälpas åt att tända ljusen  men vid det laget var de flesta så fulla att de inte kunde räkna utan tänkte bara "fy fan vad gammal Cathis är!" Win Win! 




Efter ett snabbt quiz med de tre lagen Dohn Esteban,Svallkött och Guldhamster var det sen fri hopp och lek,något som Kapten tog på YTTERSTA allvar!  Först en repa in i garaget med gamarna (its a man thing)  Där turades de om att kolla på Turbo  i havande ställning. När de insåg att han defacto inte var födande utan bara hade lite lumbago gick de ut och fortsatt den ihärdiga kampen med Liquid Limoncello Helloween edition! 
 På något synskt sätt visste jag att jag nog ensam fick röja upp efter festen dagen efter,,jag vet inte hur jag vet,,kanse något i luften eller i blicken,,,



Och på tal om tysk 70-talsporr hade Stefan och Sköld helt på eget bevåg bildat en workshop lite mer till höger i köket där lla som var nyfikna var inkluderade. Doften av Old Spice och Gul Blend låg tät och saxofonerna gnisslade  mjukt i bakgrunden.



 Ugglesidan garvade åt Kaptens progression  hela kvällen,,det blev ganska varmt borta i den hörnan tydligen och allt eftersom knäpptes det upp mer och mer tills skjortan helt sonika åkte av men PERUKEN (som är skitvarm) den stannade på vad som än hände och vi satte en slant på att han troligen somnar med den på. Hade jag inte monterat av den hade det blivit så ja;)







 Tomten som relaxar i böggeten ÄR Far till alla barnen,så pass hårt har han jobbat på detta att förslitningsskador uppstår. Det är inte lätt att vara viril och senil.

 Ebott hälsar,,köp hans senaste singel och rökelsekit.


 Lite hjärt lungräddning på Lucia tillhör väl ändå alla luciatåg,,det eller vuxenstund,ni får välja.



Sen ringde det och Ebott bad mig att håll honom utanför detta. Jag i min tur bad Ebott att dra åt helvete,det  är inte mitt ansvarsområde och har han ett problem med det så kan han ta upp det nästa VAmöte. 

Det är nog sista gången Hanna ber Boel att fixa hennes utstående babyhår .Har man inte hårspray med sig, ja då tar man saliv,det är sen gammalt!





Allt som allt enväldigt "lagom" tillställning. Blott några glas gick åt helvete,inga djur skadades i detta försöket ,,möjligen något får från 1971 ,inga benbrott och knappt några slagsmål ens! WIN!!!


 Jag tackar mina muppar för att ni konstant levererar vad man än kastar i er riktning,,det GÅR bara inte att ta det för långt!! Ren kärlek och ett stort grattis till dig Cathis!!!














 

Inga kommentarer: