Sidvyer, senaste månaden

tisdag 8 november 2022

tävling: ärren jag inte vill bära

 Ärr är något vi alla kommer att få tids nog, stora som små och vare sig vi har orsakat dem själv eller fått dem på grund av sjukdom eller olycka är det ofta något man skäms över, underligt nog.

Själv har jag ett fult ärr efter två operationer jag inte gärna tänker på eller visar och jag vet att så många andra där ute känner samma sak. Brännskador, självskador ,operationer och olyckor eller till ock med våld.


Vinn en halv eller heldag hos mig till ett maxvärde av 7700kr där jag efter bästa förmåga täcker över eller villar bort ärren du inte längre vill bära. 

Tatueringen kommer att ske i Januari ,vinnaren koras  på Nyårsafton!

Enväldig domare är jag och jag kommer att döma utefter er historia som ni bifogar i  ett mail tillsammans med bilderna på ärret (bra bilder vänligen)och lite fakta om storleken på det OCH vad ni skulle vilja ha för stil på tatuering.

Det kvittar om ärret är litet eller stort.

Jag förbehåller mig rätten att publicera detta på bloggen så är ni kameraskygga är detta inte en tävling för er;) Såklart för vi en go diskussion om detta för allas trevnad. Du måste vara över 18 och kunna tatuera dig i Januari på mina öppettider. Jag påbörjar inte ett projekt som är så stort att jag inte kan slutföra det på en heldag.

 Så,,skriv en berättelse om hur ärret kom till, hur gammalt det är och varför du vill få det övertäckt.

 Maila denna berättelsen med bilder på ärret (en närbild och en lite längre ifrån så jag får en uppfattning om hur stort det är och vart det sitter) till eyescreamtattoo@gmail.com så ska vi nog kunna reparera lite trasiga självkänslor i vinter <3<3<3




 

Inga kommentarer: