Sidvyer, senaste månaden

lördag 8 december 2012

Gott och blandat för 150spänn?


Jag fick ett sms där lilla Maritha lite oroat undrade om allt var bra,det var så tyst på bloggen;) Jag skriver oftast inte om jag inte har något att skriva,och denna veckan har varit rätt hackad och malen med påbörjade,fortsatta och tillockmed uteblivna projekt. En fullständigt inproduktiv onsdag där min kund "glömde" sin tid gör att jag ibland tappar luften helt. Tyngden av den digra listan jag har att arbeta av gör att oproduktiva dagar känns som en ren skam. 
Folk skriver in rätt ofta och säger att jag kan ringa in
dem närsom för att göra deras helarm och ryggtavla,men det funkar inte så. Påbörjar jag en helarm(som vissa tycks tro bara tar en dag) måste jag då trolla fram 5-6 heldagar till åt denna människan,och då har de  så att säga trängt sig före alla på listan som tålmodigt väntar och som faktiskt höll reda på bokningsdagen.
En som tålmodigt väntat på sin tur är Lisa:) hon har försökt i något år att komma till och gav sig inte. Denna gången var det frågan om en nästan hel rygg! en luftig kvinnlig drake som flyger i ett moln av körsbärsblommor,,vem kan säga nej till det?lisa har dessutom ett starkt asiatiskt påbrå som gör att denna draken bara accentuerar en reda supervacker kvinna.




 Och sittning nummer 2 som ganska snabbt var över pgr av en rätt rejäl förkylning. Malin kunde knappt andas men  tog sig ändå genom en rätt rejäl bit av färgen. Så mycket mer ska till på denna ,och tro mig,bilder kommer;)
 Jag hade en gnagande känsla av att jag inte var färdig med Veronica  sist,och snäll som hon är lät hon mig piffa fjärilen en liten omgång till,och NU är jag helt nöjd:)
 Och igår kom världens guttigaste pappa in och fick det första av sina 2 döttrars porträtt.  Jag älskar att träffa nya kunder och prata med (läs babbla sönder) ,det är nästan som en konstant julkalender där man för varje lucka får en ny överaskning,och 99% av gångerna är den jävligt trevlig. Det FINNS dagar då jag lite undrar vart mänskligheten är på väg men som sagt den 1% är så liten att dagar som denna där jag fick prata med Rikard bara suddar ut hundradelen rötägg. Bra suttit,och jag ska ALDRIG mera göra porträtt på kryllhåriga ungar!!! som topping på potatisen berättar Rikard att hon nu är rakhårig,,,, tack.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bero på att hon är så förvidden!!!

Anonym sa...

Fasen vad duktig du är!!
Du borde ha varit med iprogrammet Ink Master!!! Du hade vunnit överlägset!!!

Stina sa...

hmm,,jag VET att det borde tas som en komplimang,och ändå morrar jag lite;) Hata ink programm,det snedvrider hela synen på tatueringar.