Sidvyer, senaste månaden

måndag 10 december 2012

Shopping och viiiiin! och dessa jävla gräddbullar.

Igår gjorde jag och damerna (ja Virus är inberäknad där) ett genidrag. Lite spontant påkommigt drog vi till Emporia för lite julklapps shopping Åhhh så tråkig  kanske ni brölar då ,men IKKE!! Först klär man på sig,sen fixade man sjuts av en ren händelse,och sen släpar man med damerna på en shoppingtur med VIN!!
 Ja,för shopping blir så mycket lättare när du har brutit genom vallen av "äh,jag vet inte" och "borde jag verkligen" och "nä den ungjävelen får inget" och släpper lös shoppingkänslan! Om man är som jag när det gäller shopping till migsjälva tex,då behövs lite motivation definitivt. Avskyr att handla kläder tyvärr. Så i ena hörnet av Emporia hittar ni en restauang/fik som är väldigt lugnt öppet och ledigt. Det tar en hel jävla evighet att få betala det man beställer (men underbar personal),men maten är faktiskt väldigt genuin och vinet,,,ja vad ska man säg;)
 Att sitta där inne och bli vinmysig mdans snöstormen yr utanför var faktiskt den guttigaste känslan på länge! Till råga på allt kom en julkör och sjöng för oss,och där började mina ögon att svämma över:/ Älskar körsång och julsånger ännu mer. Virus blev skrämd av att se mig lite gråtmild,något jag tydligen aldrig är?(joooodå!)
 Tvingades in i en leksaksaffär,kanske det mest skrämmande stället för mig att vara på ,och hittade ett  märke jag undrar lite hur de tänkte när de döpte?

 Lite shopping och sen en  repris på samma fik,fast med kaka då. Deras pajer och kakor är rent fantastiska! Till skillnad från gräddbullerian!!!!!!!! Jag tyckte det så såååå gott ut,köpte 12 jävla stycken,kommer hem och testar EN och de är ju skitäckliga!!??? Fail på den.
 När vi sen kommigt därifrån var alla inklusive respektive hungriga,och eftersom inga pizzerior man vill äta på hade öppet ELLWR plats till oss alla så blev det thai i Glemmingebro;) Ja,lokalen är sjukt lökig,ja det är mitt ute i ingenstans,MEN de har fulla rättigheter,maten är jävligt god,och jag tycker nästan det är lite humor att sitta i en arbetsbarack/kiosk/grill som omvänts till ett thaiställe,,det är viljan som räknas,och maten framförallt:)!

 Virus fick en öl efter att han lotsat oss runt hela Emporia(han anmälde sig frivillig något som tyder på vaneföreställningar och delerium tremens) och Skölden körde hem i eventbussen.

 Märks det att vi flickor fått 4 glas vin på en dag,,sambossarna inga?
 Allt som allt en av de bättre dagarna jag haft! Som en liten minisemester på hemmaplan. Det LÄR hända igen.

3 kommentarer:

Marita sa...

Låter som en perfekt shoppingtur:)Tänk va lite vin kan göra när man ska shoppa bland massa julklappsjagande tokar :)
Jag och mannen tog oss runt på Burlöv Center, känns som jag va i alla affärerna minst 3ggr -och tjooohooo färdig med julklapparna!
Ja inte till "paranterserna" då - tips någon? Vad köper man till moren och faren som har det mesta och inte önskar sig något mer än snälla barn.....

Stina sa...

sätt en Herrman kaka,och ge dem den till julafton lagon tills han är mogen att baka av:)?

Vera sa...

viiin! Skitkul!! :) Virus var nöjd med dagen....!!