Sidvyer, senaste månaden

lördag 12 oktober 2013

här

trött bortom trött!! en lång tidig dag(lite i onödan eftersom magont stoppade den tidiga träningen när jag  väl kom dit!!) blåste på i bra takt m patriks humanity arm och nu först börjar det synas vad som är på väg:)


och så lite konst. Sätter mig ca 10 minuter efter att kunden gått och sträckmålar,så fort jag har en stund över,,,det går i ett men så har jag inte heller drömt om att kunna få göra detta som jobb en dag,och nu är jag här.

1 kommentar:

Wikki sa...

Stina, skulle du inte kunna teckna en liten katt som Wikki kunde få auktionera ut på sin blogg till förmån för katthem?!

Wikki ska ha det 20e "Tasseriet" nu till jul - sammanlagt har de föregående 19 dragit in 45000 kr till olika katthem, vi har hjälpt katter med veterinärvård via SnuffeFonden för nästan 100tkr, och med nu 2600 Hittekattsband sålda har det genererat så mycket katthemshjälp... (Inte en spänn behåller Wikki crew själva!)

Men vi raggar varenda liten slant vi kan och vi tigger om support av alla kattvänner vi kan hitta! Jag har sett ditt fina "KallaTassarProjekt" och vet att du stöder katthjälp...

Förut har vi fått konst av Carolina Grönholm http://metrobloggen.se/wikipedia/tasseriet-t5s-fina-tavla/ Johanna Kristiansson http://metrobloggen.se/wikipedia/auktion_hjalp_fran_beromda_katten_nils/ m fl.

En ödmjuk fråga i ett angeläget ärende. Vi jobbar intensivt http://metrobloggen.se/wikipedia/katt-nr-3600-inskriven-hos-orebro-katthem/ för det stora behovet.

NosPuss Wikki genom Inger