Sidvyer, senaste månaden

fredag 3 juni 2022

Har det då varit tyst i övrigt denna våren ??

NEJ,,det är bara så enkelt att jag inte haft en sekund över att blogga!   Den 3:e april  var det dax för jönköping med Gamarna och Hardline på Denim and Leather  ,en nätt liten utekväll för oss alla! Nätt och nätt,Kapten grundade sen Ystad! 
 Väl på hotellet fick vi också vårt bubbel och sen gick vi ut för att leta mat!  

Det var ett underbart men vrålkallt väder och vi gick helst inte för lång,och ändå gick vi 20 minuter helt i onödan och stötte på ett ganska tråkigt bemötade på en burgar bar jag inte ens minns namnet på mer ;) 

 Vi hittade tillslut väldigt fin mat på ett litet hak och slängde i oss  då konserten strax skulle börja,trodde vi. Gamarna ville inte följa med utan satte sig på Dirty Dicks mitt emot och tog drinkar! 
 Bara i Jönköping hittar man detta på fönstrena! 


Hardline var som vanligt sjuglet bra och nu har jag fått min fill av dem för ett slag framöver:)  En bonus var ju att de bodde på samma hotell som oss även om vi inte vågade hälsa först;) tydligen hälsade Johnny på Maritza dagen efter ,,,svårt att glömma hennes,,,ansikte ;););) 



Sen har ju Lisa fyllt år!! En liten sittning hos dem med hämtemaud och stoutprovning var alldeles lagom och bra!:) 

 






 Sen har det för fan varit vuxenbrunch med!!! Det sedvanliga slaget det alltid brukar bli! Jag hade laddat för en thailändsk  brunch med vårrullar  sallader jordnötsås och  kycklingspett mm! Jag ska erkänna att  jag inte minns så mycket av festen i specifika händelser då jag har varit så äckligt stressad den senaste tiden,men jag tänker att bilderna talar för sig själv;) Temat var svart nertill ,vitt upptill och slips el fluga!  Lagsporter anordnades och man skulle bland annat leta upp gömda skånska ordspråk i huset och ett enlkelt quiz på detta utformat som Jeopardy ,,det stjälpte även de bästa kan jag berätta. 
Huvudbonader och brillor åkte såklart fram,som vanligt och vissa uppskattades mer än andra;) 
















 Its a private joke;) ,,inga namn eller orsaker yttras;)



 Liten tycker om kaptens Yohio look verkar det som!!
Presenterar  Sexualterapeut Britta Järnhandske,,,

 Hennes son Torsten  Järhandske,,han brås på mamma han.



Det provsatts Harley och kanske är det Dahn-Olas 60 års kris?? Den som lever får fantamig se! 

 Ett kärt återseende för liten som fullkomligen flög upp i famnen på Chatis och kramades <3




Tobbe,varför får jag Windowlicker känsla här!!! 


















Något typ av glas gick åt helvete och jag är snabb med dammsugaren som drog sitt sista andetag denna helgen. RIP lille vän,inte fattade vi att du inte tål fylle!


 För första gången ever gjorde jag för lite familjesås!!!! det kommer aldrig att hända igen, det kan jag lova!!





 Sen var det ju Cruising för fanden!!!Först ville vi inte nr då det stormade och höll sig plus att jag hade jobbat ihjäl mi,men så slutade det vid 18 tiden,så vi tog hojarna och cyklade ner! Mötte upp Chris tobbe björn och Klas   för en drink el 7 och det gick som det gick;) Vid 11 tiden var jag redo att dra hem,Kapten tyckte det var för tidigt,vilket det INTE var,men han GICK hem mitt i natten trots att det fanns en cykel;)  jaja;) 




 Själv fick jag en underbar bild av försommaren at its best!! 




 

Inga kommentarer: