Sidvyer, senaste månaden

måndag 10 januari 2011

Ansiktsbehandling:inget för mig!

Det var dax att utnyttja Kaptens julklapp på Ystad Saltsjöbad med spa och 3 rätters. Det var hur fint somhelst! Och så lite behandlingar på det,jag tog en ansiktsbehandling och Kapten en klassisk massage.

Jag kan lätt säga att det är INTE min grej att få sådant gjort,det känns bara fånigt! Detta är INTE behandlarens fel,det är jag som avskyr när folk pillar på mig. Efter en massa oljor och masker (som brännde och sved som en MF:dvs det funkar) så fick jag en foundation med ID:s smink,och det är INTE min grej. ID baseras ju på mineralprodukter ,och foundationen är bara puder,inte en kräm. När jag kom ut därifrån och upp på rummet sket jag ner mig !!!! Jag var 10 år äldre på en gång! Pudret gör ju att det hamnar i varenda liten rynka och por,och det är INTE bekvämt! Tvättade av det genast (det ville dessutom inte släppa!!) Aldrig ID för mig(det är snorigt dyrt dessutom),men folk med fetare hy är det säkert toppen för:)

På kvällen ble det 3 rätters och VILKA RÄTTER! Teriakilax till förrätt,Röding till huvudrätt och citrontart efter,,,helt jädra perfekt. Efteråt stupade vi på hotellrummet ,,,,och jag kunde inte sova denna gången heller!!!! hahaha det är någt speciellt med Saltan,,det är hur bekvämt somhelst,jag kan bara inte sova? Vaknade kl 00.56 och var övertygad/hoppfull om att det var morgon,,,,suck.

Inga kommentarer: