Sidvyer, senaste månaden

söndag 13 mars 2011

En lördag med rax.

DETTA är synen jag vill se en lördagkväll,efter en lång hård vecka! Då känns det välförtjänt med ett glas champagne,ett glas vitt och en Lammracks på Saltan:)!! Vansinnigt otroligt försvinnande gott får jag säga !! dock fick jag byta med Kapten som inte var lika impad över sin hjortracks men jag tyckte det var minst lika gott! Rött rött välkryddat,perfekt  grillat hjortkött md russin/kanelkompott och kålsallad,,,kärlek på en porslinsbit!
Efter ett glas champagne(nästan ett helt) ett vitt och halva det röda var jag as kalas!!!!Hahaha det börjar gå utför med fröken Stina.
Matfoton blir aldrg så tasty med mobilkamera som de borde bli men here goes,Lammracks ala Saltan,värt att pröva som fan:)!!
Och jag fick dessutom kaffe på sängen av Kapten,ett allt oftare förekommande fenomen,,det är otroligt underbart och charmigt. Tillsammans har vi dragit varandra genom dessa veckorna av långa dagar(mest för Kapten) och sega kvällar. 
Mörkt kallt och geggigt,men på något sätt lyfter kaffedoften på morgonen upp allt detta,man vaknar lättare,får en myskänsla och pratar lite lätt med varann,om så bara för 2 minuter:)
För mig,den vackraste synen i världen:)

Inga kommentarer: