Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 mars 2013

Beslutet sitter riktigt fint i magen:)

Jag har funnit en frid i beslutet att helt skita i mässor i framtiden,iaf att jobba på dem:) Jag ser inte poängen med det mer,och stressbiten som släppte i min mage är nog för stor att skita ut ens!!
Ska ritualbränna mina banderoller och backdrops,kasta de slitna fotoböckerna åt helvete och faktiskt försöka leva i nuet!!
En annan del av att stressa ner är en modern ny grej,,att skita i alla likes man får på diverse sociala medier. Sålänge man själv är nöjd med sitt jobb ,och sålänge kunden är nöjd är det ju allt som spelar roll,allt annat är irrelevant. 
På sistone har det blivit så viktigt med likes och följare att man nästan horar efter likes genom att rota åt det hållet man vet kommer att få likes. Hur fan ska man då utveckla sin egna stil?
Nä bort från det träsket (inte med det sagt att jag inte ska lägga upp bilder mer,man ska bara sluta kolla stup i kvarten hur det går för dem)
No more:)

5 kommentarer:

Maria sa...

Jag förstår dig och tycker det är ett bra beslut. Slutade själv att gå på mässor för några år sedan, såg inte meningen med det helt enkelt.

Marita sa...

Bra beslut! You go girl!

Liza S. sa...

Jag tycker du gör helt rätt Stina!! Man ska gå på sin magkänsla, bestämma sig och sedan känna sig jäkligt nöjd med beslutet.
Tänk så många som värderar sina liv med hur många "vänner" de har på FB och lever genom antal "likes"........
Free spirit! Liza S.

Anonym sa...

Amen too that!!!

. L i n n e a sa...

Bra inställning där! You go Stina! :)