Sidvyer, senaste månaden

fredag 29 mars 2013

Stryk Paleo,,säg glutenfri.

Slutade med gluten efter nyår och efter knappt 3 korta månader kan jag inte annat än hylla detta beslutet. Konstigt nog har den glutenfria dieten format min kropp jättemycket,något jag ine alls var ute efter,men there you go. Mina höfter börjar krympa lite ,midjan har jag noll issues med (något man nästan alltid har som kvinna vare sig det är på riktigt eller in my mind) .Tro nu inte att jag springer runt och lever på salladsblad och friskluft,ingalunda..
Jag vräker i mig av vad jag än vill ha faktiskt,förutom gluten,och då innebär det att man lättast håller sig ifrån väldigt processad mat istället för att stå och läsa på skiten hela tiden.
Godis och glass,jajjamän,bara där inte är gluten i det,och till min stora förvåning blir det inte mycket av den varan,jag vill inte ha godis mer,det är mest att jag saknar tanken på det,inte att äta det.
Träningen har lidit lite den sista månaden för att min kropp inte alls ville träna(väntade väl på mongoförkylningen jag fick efter Prag) så förändringarna har INTE kommigt för att jag tränar som fan,de bara händer.
JAg kan bara konstatera att glutenfritt funkar för mig som fan. Det behöver inte funka för andra alls,och man behöver inte skippa det,men OM man har problem med vikt eller med andra inflammatoriska situationer,testa,,du kan fan alltid börja igen om du nu inte pallar,,testa en månad bara,det kan till ock med vara roligt:)
 Och till något lite roligare ,,,,det är och har varit en lång vinter och Katt är inte alls sugen på att återuppta det vilda livet igen efter en lång slappevinter. Vår regel är att man alltid går ut en liten omgång på morgonen iaf så att man kan kissa,och troligen är det mest symboliskt de går ut numera då,för när jag tittade ut satt Katt på exakt samma plats och bli översnöad i 5 minuter innan jag släppte in dem igen,notera med EN  fot i vädret,tills snön smälte under henne! Hahahahaha lata jävla kreatur!
Nedan:katthälar  och en framfot;)touch of tail med faktiskt,eller är det hennes gigantiska röv som hänger över;)

Inga kommentarer: