Sidvyer, senaste månaden

tisdag 26 mars 2013

Lite dagbok!

Lite dagboksbilder för attt komma ihåg hur året 2013 såg ut. Året innan hade vi tydligen 20 grader vid detta laget,och detta året ser vi  Ystad kommuns kilar i snölstorm sätta upp påskriset. Det måste kännas jävligt relevant;)
En som inte har så mycket emot snön ,åtminstone när han får svinga med en lastare,är Kapten. Det tar 45 minuter att köra med den från Ystad,men Chefen gör det gladeligen för att få leka lite med motorverktyg;)
Våren får fan gärna komma nu snart,för det börjar bli svårt att få långkallingarna att hålla!  Kapten har bestämt sig för att de ska vara på tills de trillar av,,,
I lördags tog jag det exekutiva beslutet att vi skulle ugnssteka en Entrecote och slå vår egen bea (jag och Sköld då,de andra 2 bihangen kollade på lustiga Youtubeklipp och drack vin). Man har ju hört att det ska vara svårt att göra egen bea,och till att börja med verkade det också så tills man FATTAR att slå menas verkligen att slå då! Slå ner luft i äggulorna så får du skum på skiten sen låser du upp det med schmürr;)
Och det blev fanimig perfa! Lite mer koll på kryddningen nästa gång sen är vihemma! Fiffan vad gött!!
Jag har inte ylat så mye om träningen på skitlänge,men det är ju mer för att det är förbannat tråkigt och enerverande om man själv inte tränar,men jag håller fortgfarande på,kanske på en mer mänsklig 4-5 dagar  i veckan än 6-7 dagar i veckan,men det funkar det med. Nya träningskläder från Better Bodies(not boobies som det ser ut) finns att köpa på gymet!

Och i söndags  kunde jag bara inte sitta på röven i detta underbara snösolväder,så jag jagade ut Kapten i Minin,åkte loss på österlen för att hjälpa till att dela upp alla isflaken på vägarna,och vi hamnade efter ett snabbt sockerfall på Hammenhögs gästis! Tvingade i Kapten en öl och jag fick vatten. Om ni har vägarna förbi och de har öppet,titta då in,det är väl värt det. Personlig service,jävligt god mat och en sjukt cool bar med vintage 50-60 tals möbler! Resten av huset är också väl värt att kolla på:)
Sen blev det frossa,,jag köpe 300 gram (fick nog i mig 100) och Fredarp köpte 1 kilo!!! han fick förvisso nog också bara i sig 100 gram,men det ÄR roligare att plocka än att äta ,helt klart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Folk som äter punschpraliner borde skjutas, alternativt rövknullas.....intensivt!!
Lungan