Sidvyer, senaste månaden

måndag 29 april 2013

Crappy såhär en måndag!

Idag  ska ni tro att jag hittat en kille som är riktigt stolt över sitt jobb och  tycker inte på något sätt att han måste byta ut sin tattoomaskin med parkinson mot en som inte fungerar som en slagborr. 
En ballögd älva som stirrar på sitt eget kastmärke är numera inte något nytt,men jag vill ändå visa lite på hur det ser ut sen när det är läkt! Ni ser tingelingsaken brevid,,den nye kommer inte alls att bli bättre.
 Och älvor som mer ser ut som något som krockat med din bilruta är inte heller helt ovanligt inom crappy numera,men aldrig med ett så allvarligt fall av svamp! Inget gardasil i världen kan bota den åkomman!
 Mmmm även om det skulle vara en zombieråtta som humpar en gravsten så finns det inte mycket man kan säga i försvar till hela grejen,,, tampongsvans och nånslags batmanvinge  som exploderat  på ryggen på den. En smakfull RIP tattoo för någon som spyr  i graven.
 Denna tatueringen är ännu ett bra exempel på en såkallad röntgentattoo,dvs den kommer att sitta kvar på benen for all eternity att se ,och det kanske inte är alldeles för länge tills personen faktiskt tofflar,infektionen i tummen är mer imponerande än något på denna bilden.
Nä,men jag tycker att det är tjejens egna val om hon vill hylla sin livmoder på bröstet,och vem kan klandra tatueraren för att han hade ögonen på annat? Resonemanget var "skit i vilket,alla kommer ändå att glo på pattarna."
Sen kan man hylla kärleken till kvinnor på annat sätt  utan att blanda in livmodern. Det mest imponerande på denna tatueringen är killens monstruösa samling kondylom ovanför roten. De blir man inte av med på en handtralla,,vändning.
Vi fortsätter väl på temat kuk då och funderar väl lite på hur mycket ägaren till denna tattoon kommer att tröttna på  frågan "är det verkligen ett kuk-kors?" Om inget annat kan alla dessa trösta sig med att det är underbara isbrytare för fester och andra sociala evenemang,typ söndagsgudstjänst. Man kan öppna konversationen med "Är detdär ett träkors du har där ja? Själv har jag ett köttkors tatuerat"

Det är samma kille som ritat denna  bikervikingjesus som får pattarna avslitna av ett spädbarn.
Ser inte så ljust ut för ungen just i det ögonbllicket.
Om mamma säger till er att ni ritar jääättefint,så är det alltid rätt att tvivla på det ,,,just saying. Om din tatuerare  inte kan rita bättre än detta är oddsen stora som FAN att han inte kan tatuera bättre heller.
Här är det faktiskt nästan han har lyckats att hålla sig innanför linjerna (inte för svårt eftersom linjerna oftast liknar en ekg kurva) och ta mig fan om det inte liknar ett ankare?
Vi är tillbaka på fenomenet"att röntga ett större kattdjur"  . Konstnären i fråga har med all säkerhet aldrig sett en katt eller ens ett djur för den delen.Är det pattar den har på framsidan,eller bara en muskel och en puckel?
Fy faaaan vad denna killen kommer att vara badass på stranden när han glider upp med sin  sjukt feta ,,,She-Man?,,Gräslöksodling? Gris-Birger? mans-posidon amputee?,,,,,,nä jag ger upp.

Inga kommentarer: