Sidvyer, senaste månaden

söndag 21 april 2013

Öl och Whiskeymässa

Det föll sig så att det var öl och  whiskeymässa i Malmö OCH vi var lediga så vi kunde åka dit,och det gjorde vi fantamig! Jag körde efetersom jag avskyr både öl och whiskey ,och ingen kunde väl vara gladare för det än Kapten.
 Sen fick man betala 395 för 2 pers för att komma in,för att SEN betala 150kr för en drickabiljett där man kunde portionera ut 10-20 och 30 kronorsbiljetter som man fick betala för 10 cl  öl,,,Vänta,,,
Så EN stor stark kostade Kapten 140  kronor,,,,, hmmm,,,
 Skit ihoppa,det var ett roligt ställe att vara på och se kategorin av folk som gick på denna mässan var jävligt underhållande!  Vi var där väl säkert i 40 minuter sen sprang vi hem pgr av trängseln värmen och det faktum att man inte riktigt kunde njuta av ölproverna,det var helt enkelt för trångt.

 Oavsett så var det jävligt fint arrangerat och hade jag varit där kl 12 på dagen hade det varit lyx:) Lärde mig idag att öl faktiskt innehåller gluten (såklart) och att Kornmalt öl innehåller mycket mindre gluten än vetemalt öl gör,,så det var inte en helt förlorad resa minsann.
 Linus,,din sprit kommer snart på marknaden;)




1 kommentar:

Marita sa...

Hahahaha, såååå lycklig han ser ut :)