Sidvyer, senaste månaden

lördag 20 april 2013

Lillfinger och nålar

Vi fortsätter ihärdigt med Akupunkturen,och i slutet av veckan var jag allt annat än pepp på det,menhärdar man inte ut så kommer man aldrig att få se resultat,och det är ju verkligen några få sekunder som det sticks. Det SER däremot jävligt freaky ut! Nu återstår lite vila och väntan för att se om något alls händer! Annars går vi på plan B,,ritualslaktar David med sina egna nålar dvs. Inte mer än rätt?
 Igår kom så äntligen Joel för att påbörja sin länge efterlängtade helarm,och till min stora förvåning är han tattoo oskuld! Ganska stort att påbörja ett sådant massivt arbete som första,men faktiskt helt rätt!
Tänker inte avslöja symboliken i armen förräns den är helt klar dock.
 Och en liten lektion i hur man softar mycket,MED lillfinger.

5 kommentarer:

Catja sa...

oooeeew fåglarna på mina fötter hälsar denna vän som kommer att bli jävla fin! Det ser man ju redan nu :)

Anonym sa...

Känns lite som att man "måste" ha en story för att få tid hos dig eller att man "måste" ha en väldigt udda idé på vad som ska tatueras in, snyfthistorier är nästan ett måste... När man väl fått tiden så bör man köpa med sig saker till dig som du "gillar" typ choklad, udda stuff o dyl, tatueringen i sig är väl redan äckligt dyr menar jag!
Absolut inget gnäll/hat bara lite tyck o tänk från min o säkert andras sida också!!!

Catja sa...

?? varför tar nån sig tiden för att skriva något så surt som detta....Fy vilket skitsnack....anonym....please just disapear and never come back again!

Paul sa...

uttala dej inte om vad andra tycker om du inte vet.Du har ju uppenbart aldrig varit hos eller träffat stina så håll dina åsikter för dej själv till du vet vad du snackar om. EN SOM VET

Anonym sa...

Igen.. vilken otroligt vacker tatuering!!!
Julle