Sidvyer, senaste månaden

onsdag 24 april 2013

Crappy tattoos,the följetången

Jag vet inte riktigt vad killen ville förmedla med detta men jag antar att han behöver ett leende i vardagen. Kanske har han själva dubbel ansiktförlamning och ett jättehat till sitt jobb som postman,när han  egentligen ville bli tandtekniker.  För övrigt en av de obehagligaste tatueringarna jag sett på ett helt oförklarligt vis.
 Sexiga kvinnor i all ära med att tatuera in en ful transa  med struttuttar och dominautstyrsel   vet jag inte riktigt vilket syfte den skulle fylla. Inte ens om du suttit i fängelse flera år  i isolering skulle man titta på den och bli kåt,,,,Trädet på magen ger den dock en av fem solar för påhittighet!
 Det gamla klassiska receptet för coverups i Hörby var en brunbjörn,den skiten täcker allt! Jag kan bara spekulera vad som sitter under denna något förvånade grisbjörnen,som mer ser ut som en förlängning av rövhålet än som en faktisk tatuering. Chewbakka hade blivit kåt iaf.
 Vad tänker man på när man tatuerar in en naken kvinna i komprometterande ställning och grön cape?  Sponsrad av Gilette for women.
 Som om ett brunöga inte var nog skaffade Nils sig ett till,något mer stinky än orginalet och på så vis förvillar han diverse bögattacker!! Aldrig att de ska få defilera hans köttros utan en god match först!!
 Musse Pigg fast den afroamerikanska varianten?? Den afroamerikanska,lite fetare varianten.

 Och igen,VARFÖR ALLA DESSA NAKNA JÄVLA ÄLVOR PÅ KROPPEN! Denna med en skäggbiff större än orginalet,och man ser klart och tydligt att den  INTE ville bli fotograferad! Ett något pedofilt porträtt av en sagoälva. Inget är längre heligt.
Detta är anledningen till varför man ska bestämma sig först,innan man sätter sig. Det måste ha börjat med att hon ville ha en fransk lilja   formad av en delfin en torsk och en svan (säkert den djupaste av betydelser bakom) och sen gick hon in i den patriotiska frasen och bestämde sig för att även hylla det sydstatska arvet och  gjorde flaggan över. Nu ska de bara fundera i några decennier på hur de ska hämta hem detta utan att det blir fel rent historiskt.  Ignorera socken som ser ut som en kuk i bakgrunden,det gör jag.
 Som en dame Edna med pirrefnurra och latoya jacksson näsa,,, Fan,,jag har inget mer att säga om den bilden som bilden inte redan säger själv!!
  Gimmick tatueringar,,,det är säkert roligt för stunden,,helt säkert hela månaden ut,möjligen faktiskt hela sommarhalvåret,men när han är 50-plus och semestrar på Gran Canaria där det finns regnbågsflaggor överallt är det kanske mindre underhållande,ännu mer så när han faktiskt  inte har tatuerat in byxorna ens. Det borde vara denna killen som har  den extra köttrosen intatuerad.
 Detta är ett gyllene exempel på tatueringar jag avskyr,som man ser hos de flesta hemmatatuerarna. Folk tycker det är toppen och lämnar oftast kommentarerna "skitfin!" och "du börjar bli duktig"  och då undrar  jag verkligen  vad de jämför med? Om kriterierna är att det ska sitta fast på kroppen så ja,då börjar killen bli bra,men sen ska allt det andra också sitta typ,smak,bildspråk och drogfrihet.
 Inte för att vara sådan,men kan någon berätta för killen att hans flickvän är elefantmannen?

 Jag hade varit lyrisk om jag hade kunnat få min  han att se ut som insidan på en fitta!!??
 Trajbals! Tribialer,tribunaler fast bara då med konjunkturerna klara (detta är ett par av de exemplena man får höra av kunderna) Det rätta när folk kommer in med dessa egenritade sakerna är att helt enkelt bara säga NEJ!!  Bara säg NEJ,,,Högt,,med en knytnäve.
Och de så populära porträtten på de älskade husdjuren. Kattfan borde klösa ögonen ur ägaren enbart av den anledningen att djuret kunde gjort detta bättre själva,trots  enorm fetma och avsaknad av maskin!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du är rätt på det med dina kommentarer. Skall man ha en gaddning så ska den vara fin och då är man stolt över den. Fortsätt så, jag håller koll. /Torsten Ståhl

Anonym sa...

Hoppas du vet att "Dame Edna/LaToya Jackson" är Frank N' Furter ur Rocky Horror Picture Show.

Mr Bauhn sa...

Dagens skrattfest - som vanligt!
Samtidigt som jag gråter en skvätt med tanke på stackarna som är förstörda på detta sätt.
Skrattet fastnar liksom lite i halsen...

Anonym sa...

Hej Stina! Vet du när det är dax för ny bokningsdag!? Du är grym, både m pensel o nål....Mvh Sara

Stina sa...

Nope,vet inte än när bokningsdagen ska vara,håll koll på facebook eller här eller hemsida:)