Sidvyer, senaste månaden

fredag 26 februari 2021

Händer det då inget under Corona krisen?


Jodå för fan! det är bara jag som är slö på att blogga! Vi startade året med en spontanare på nyårsdagen då jag undrade om inte vi skulle ta en sushi prosecco sittning hemma hos Cathis och vips var fyra spontanare på plats! Det blev lite Sonic kel och det ser så så fridfullt ut,.Det blev som så att vi fick ta över Liten som han numera heter,för att han har en uppsjö av enorm energi och han inte riktigt passade i en lägenhet,så nu bor huggbävern hemma hos oss och det är en helt annan historia. 



Sen var det ytterligare en lördag som vi spontan gjorde färdigt Lady teskes ben med prosecco och babbel,sen drog vi till Ardennergatan och beställde sushitestde Stout och spelade Uno!! Underbart slapp kväll! 

 

Sen var det ju dax för årets botoxproseccoswapmeet kväll som kom lite senare detta året än vanligen. Det visar sig att Botox fick utebli då familjen hade Corona!  Vill å det starkaste poängtera att ingen får komma om de är minsta snoriga utan bekräftat neg prov. Jag var mini snorig och tog tex prov denna helgen och var negativ! positivt. Denna kvällen var temat "ta med minst fem foton från din tonårstid" och  jag har sällan garvat så mycket! Maritza vann pris för sämsta tonår,,hahaha kvinnan har starkt gått baklänges då hon såg ut som en tant vid 16 och är numera en smoking hot 50 åring!! 

Herrarna fick ha en kväll hemma hos Teskes för annars blev vi över 8 så de skickades iväg med en liter liquid luck ,något som visar sig vara lite för lite för vissa men för mycket för andra som  vid 21 tiden fick ta en taxi hem till ett eller annat brådskande ärende.
När det var tid tog de så de återstående herrarna taxi ut hit, vi fick hit fyra och fyra åkte hem och än en gång var vi max åtta! stolt över detta pusslet!








 Sen  hade jag äran att gå på bubbelprovning med Maritza, något vi såg väldigt mycket fram emot! Vi drog in tidigare,åt underbara tapas på LaRoche vid lilla torg i malmö och sen en taxi till Far i hatten  där provningen skulle vara. 


När vi väl kom dit var det svart som i natten och det visar sig att adressen flyttats i sista sekund till mon bijou gatan 17,,fine ,vi gallopperar dit och där är INGET som kan tolkas som en restaurang eller vinprovnings ställe om det inte hålls hos en glasmästare!! Det visar sig att det ligger på baksidan två våningar upp utan en enda skylt. Tack. Vi kommer in 15 minuter för sent,ytterst pinsamt.  Det var en trevlig provning med spännande bubbel  och när den var klar kl 20 var det. bara att åka hem, något vi är ganska ovana vid!!skönt dagen efter! 




Sen blev vi inbjudna till en grym trerätters hos Boel oh Christoffer  och DET tackar man aldrig nej till,det är som att gå på finrestaurang  deluxe!  En otrolig råbiff på hjort, viltkött till huvudrätt och en fantastisk efterrätt ! tilld det  underbart snack och bubbel med maritza och Rickard!!


 Ja,,det ställdes fram ganska fantastisk vodka som smakade farligt lite och efter det gick det lite på röven,,ja som det brukar gå! 


Emma har ju under hela jul nyår suttit i Barzilien och haft det jobbigt i den varma kvävande solen. Vi kände så för henne opch när hon väl lyckades fly från helvetet av oändluga stränder,solstolar och caphirinas  ville vi överraska henne!Vi lasade upp ett gäng till Hotell Humbla och korkade upp bubblet! Jag dikterade tema:mexikansk afton och away we go! 






 Jag ordnade lite snabbt fem sombreros ,en gummikaktus och margherita glas och sen var festen ett faktum!! 

Vi fick grymma tacos och en semmelkladdkaka(jaja det är original mexiko!) till mat!

 Cathis hjälper såklart till i köket med familjesåsen.


Hahahah adet slutade som det brukar med 5 steg fram och åtta steg bak på väg hem till Humbla där vi lyckligt somnade  ganska så skitansiktade allihopa!

Sen blev vi bjudna till Hanna och tobbe och såg så så fram emot detta,,tills deras som blev snorig kvällen innan,,fullt stopp. Men hänger vi läpp för det?? IKKE! Vi asar fram marsvinen och flyttar nästgårds istället. Det finns inköpt prosecco som står och blir gammal och så kan vi inte ha det! Marita och rickard svände ihopa en fantastisk kväll med kort varsel och det slutade  som det brukar,med besudlade bordsfåglar och mången asgarv. Kapten testade den fantastiska kombon rödvin och turkisk peppar. Jafgfrågade bara en gång om han tyckte det var en bra idé? Jag frågade inte dagen efter. 







Så jo,det händer mängder ,jag jobbar som vanligt,loppar som en gnu och kan fan inte klaga på Corona läget! Imorgon: FÖLSEDAGSFEEEEST!!!!


Inga kommentarer: