Sidvyer, senaste månaden

tisdag 22 augusti 2023

Kräfsafest! på lloyds Tower 2023

Varje år hoppas jag på en kräfsafest,varje år kommer sensommaren och går utan att det blir något (nä jag hinner inte anordna det också) så när vi blev bjudna till LloydsTower  på kräfsafest var det ett rungande ja som gavs som svar! Jag undrade om tema och värdparet nappade direkt på idén:klä ut dig till en person du beundrar eller en känd figur. YESS
När det var dax för festen fixade vädret alldeles plötsligt till sig från blåst mulet regn och varmt till bara varmt!!  Vi möttes av en sprudlande rosa värdinna;) 

Ett happy litet gäng samlades i den goa värmen och det blev härliga asgarv på vissa utklädnader!  Mia/Linus och Linus/Mia och Olk Chauffören tex 

Vanheden,Zlatan Kaptain Smith och GandalfOden inklusive aborre. Inkludera alltid en aborre om du kan.

 Mamma superwoman  plus aborre! söger ju det,,alltid aborre,,,

 En Sangria i solen för gästerna och asgarv åt DilevaGandalf vars outfit var gandios till att börja med men som liksom fällde med kvällen.

Man får ändå ge honom att han faktiskt påminner fläckvis om Anthony Hopkins om du kisar och springer samtidigt som du kollar på fotot! 

Oliver var fiskare med flytväst och allt,hann bara inte ta fotot innan det åkte av;)

Olivers fiskespö var mer poppis än man kunde tro  så när hunden inte var i närheten kastades det aborre och hängdes på bryggan lite sådär . Zooma på olivers min när han får syn på en mellanöl,,,NOT approved!

Som vanligt asade jag med lite mongobrillor och de blev genast poppis;)  Här har du EdvardPersson Olk tex,,,

Men även happy Göbbels Olk,,mannen är en shapeshipter utan dess like!!!


 Kolla bara hur inte happy de blir på Lloyden DÄ,,här har vi mani och lite folkmord i faggorna. Nu jävlar värmer festen upp! 

 Olk på sin sida hoppade över till Grosshandlar OlkGöran,den rikaste mannen i Köpingebro! Spär ut sockret och milken så han kan tjäna litt extra.

 Mia/linus har lite problem med sminkglasögonen och kråkan som tigger mat konstant. 

 Sen spelar det ingen somhelst roll vad du har för tillbehör till dessa ,du blir ALLTID Git Gay! Gardinen som FatGandalf  klät sig i för kvällen sätter bara ett plommon på toppen som man sär! Det är sen gammalt! 

 Så kom äntligen kräfsorna fram och GOD DÄMN vad de var dyra i år!!! Jag köpte en påse svenska och en fryst Jumbokräftor från utlandet och de frysta var bäst! Hur fan detta nu hänger ihoppa. De svenska var ytterst dålig kvalitet  och mjöliga så de bara föll isär ,allt detta för 279k påsen,, köp turkiska kräftor.

 Ja,jag tog initiativet att ta med mig snapsglas och liquid luck! Kan man ge folk halsbränna så ska man ,det är också sen gammalt! 

 Inte ett enda foto på mig existerar men jag kom som Pocahontas  till min Kapten Smith ,här lånad av Lloyden DÄ.Den kan få vemsomhelst att se regal ut! Ett förslag är att han kör taxi med den på så att ALLAH vet vem chefen är!

 Olken hittade Dennis Nielsen ögonen och jag bad honom att se skitallvarlig ut! Ja,,,som ni ser har det aldrig hänt i Olkens liv! Inte ens när han sover ser han allvarlig ut;)

Abba fick feeling lite längre fram åt kvällen och när alla fått i sig kräfs och grillat var det dax att värma på äpplepajerna jag  tog med. KAN vara att jag tog i lite väl med pajerna så Lloydarna får äta paj i en vecka nu men fan om man har för lite mat,,det får aldrig hända! 

 Hans Sheijke som precis har brutit foten i en MC olycka (ändå rätt fett för en 90 åring) kunde inte gå och ta björkriset men man ser det i hans ögon att smisk är bara förätten! 

 Mia/Linus  tog en paus från Mia och  öppnade DJ båset för Swedish Leatherman ,nu helt mottaglig för önskelåtar och snuskiga inviter,allt på RadioTrelleborgs sändare! 

 Det började bli blåsigt och kallt så det monterades sida på tältet och det visar sig att Abba dräkten håller inte för sådana monteringar! Scrotum ventilation reparerades då med silvertejp lite lätt och kvickt av linus/Mia 

OdenSheijkes kråka  var redan så tilltufsad att benen inte behövdes mer och då byggde jag en fågel som passade lite bättre!  Kapten var nykter den kvällen och sede inte ett pip men HÄR öppnade han munnen och undrade på gubbars vis om det var en Kungsörn?  gubbar garvade,,,


Förstapris för bästra utklädnad och indeed  att vara i karaktär hela kvällen gick till Vanheden!! Jättevälförtjänt! 

Vid halv tolv frös jag och Kapten började känna av nykterheten så vi rullade hem mätta och nöjda!! 
Stort tack för denna festen,kattbebiskelande och nya bekantskaper! 






 

Inga kommentarer: