Sidvyer, senaste månaden

torsdag 1 september 2011

Hästar fåglar och virus

Efter helgen kände jag mig som vanligt lite nerkörd men tänkte inte på det utan kmpade vidare. Det tog emot på gymet i tisdags men sådana dagar har man ju. Det tog emot att jobba igår  eftersom min arm var ömmare än fan,men vi lykades ändå starta Karolins projekt med Pegasen på revben/höft:) Hon satt som en kämpe medans JAG stönade och stånkade??Hade bara sovit 2 timmar på natten eftersom armen jävlades med mig.
Jag hann knappt komma hem och lägga mig förrän en grym huvudvärk satte in,ipren hjälpte inte och febern jag hade började stiga och slutade inte med det!!
Vid tio på kvällen i säng började jag fundera på om vi borde åka in (det gör jag inte i första tagent men  detta var ENORMT!!)men sjukvårdsupplysningen  sade att  jag borde vänta och ja,,efter en natt i coma så mår jag lite bättre. Kommer att sova hela dagen idag förmodligen men hoppas så på friskhet imorgon. Kan inte boka om fler kunder och träningen står helt still.
På tal om något helt annat så ser ni kärlek nedan,,,de sötaste fåglarna i världen:) En kakapo. Marklevande på nya Zeeland.Utrotningshotade såklart ,,,så är det alltid:( är de söta och milda då dödar vi dem,,,



2 kommentarer:

Anonym sa...

Au va du gnäller...väx åpp! Litta feber har väl ingen dytt å!
(Livet är inte snällt - det är fakta - REN och ABSOLUT fakta!)
//Lungan

stina sa...

hahahahahaaa jo du hade fantamig;)