Sidvyer, senaste månaden

måndag 21 november 2011

Huset,katten,studion,bilen,nageln,huvet hatten och dunken.

Ja så känns det lite idag?Har besiktigat bilen ,gick toppen,har tränat,gick ännu  bättre,och ändå känns dagen hopplös.Vädret hjälper inte alls till. 
Drabbas ofta av dessa deppiga känslorna på måndagar,eftersom det är slutet på min helg. Nu dyker det upp 2 svåra dagar för mig detta året,,,sen är det lugnt resten av året,,dvs en halv månad. Jag fattar inte varför jag utsätter mig för dessa vardagsberg hela tiden? Så fort det blir lugnt drar jag igång Kalla tassar,tackar ja till att gästa (något som stressar upp mig enormt) och till råga på allt kommer hälsovårdsmyndigheterna på Onsdag och kollar. Jag är INTE rädd för dem,snarare tvärtom,jag välkomnar dem,men det är samma känsla man får av alla myndigheter,,,myndighetskänslan liksom;)
Sen är det jul?? Inget förberett alls,men det är ok,vi har inga måsten till jularna,det är bara goda miner och god mat som ska till och det är ingen press från den sidan alls. 
Jul är belöningen i slutet av året. 
Per slutar till års skiftet,vilket inte kommer att ge mig vidare problem,men det är liksom en grej till att hålla reda på.
Arbetar på en ny planch,det är otroligt terapeutiskt att ha dessa att falla tillbaka på:)

2 kommentarer:

Micko! sa...

Ha, det är ju nästan fånigt så talangfull du är! Jag blir jätteinspirerad av din blogg, fortsätt med det du gör.

Kärlek, Micko!

Namn sa...

Du är ju så jäkla grym va. Åh, jag blir lika delar inspirerad och avis. Mest inspirerad. Awesome!