Sidvyer, senaste månaden

måndag 7 november 2011

Piece!


Efter en lååång dag med en massa bilande tvärs över halva jävla Skåne för 2 stycken 5 minuters möten med olika läkare  är jag fanimig värd att sitta i soffan med  min nyinhandlade Onepiece! 
Eftersom jag har psoriasisartrit är det så fluffigt fördelat att jag måste till Simrishamn för att få träffa den enda hudläkaren i kvadranten(rymdmått snackar vi om) för att få hjälp med min äckliga fjälliga tok-kliande hud,medans man sen måste till Lund för att få hjälp med smärtan i svullnande äckliga leder. Idag blev det endast en cortisonspruta i ena handen,och änsålänge är det jättelugnt! Vi ser imorgon om jag säger samma sak.
Till min största förvåning ville Kapten ochså ha ett helställ och det passade fanimig skitbra på honom! Vi planerar i detta nuet en träff med öl och onepiece!


3 kommentarer:

Mary sa...

Åh vad söt du var i din! :D

jessa sa...

Mina bästa vän har oxå psoriasisartrit, och för att hålla hoppet uppe hos dig så äter hon inte en endaste liten medicin just nu!
Bra mat, lagom mycket träning, nyponpiller från hälsokosten har hjälpt henne nu efter 15 år med kortisonsprutor och miljarder olika piller och skit =) Kämpa på!

Stina sa...

Jag äter strandnypon var morgon,nattljusolja mot tröttheten(funkar absurdt bra) och havtorn mot de falerande slemhinnorna,sen bara brufen retard som medecin,dvs starka ipren. Funkar toppen,förutom när det blir lite sämre,men jag klarar det:)