Sidvyer, senaste månaden

måndag 31 oktober 2011

Bokningsdag 2012 Eyescreamtattoo

Jaha,då har jag fått en almanacka och har bestämt den nya bokningsdagen att bli fredagen den 3 februari!
Som vanligt gäller ENDAST mail, inkomna endast den dagen och svar får ni oavsett om ni fått tid eller ej. Dagen efter kommer svaren till er eftersom det varit ilskenhet över att inte alla får samma chans.
Det man behöver veta är :
VAD ni ska ha för motiv?
VAR ni hade tänkt er detta?
HUR det ska se ut i form av färg osv ,(bara färg,längre tid,bara skuggat,kortare tid.)
NI kan inte boka tid åt något litet till att börja med och sen ändra er till något större under resans gång,tvärtom är lite lättare:)
Skriv gärna när ni INTE kan bli tatuerade eller när ni kan. Förra bokningsdagen var där en stor del som tydligen ansåg att jag hade riktigt bra mediala förmågor och kunde förutse när de var på semester eller kurs och liknande;) Det har jag alltså INTE.
Jag tatuerar INTE barnens namn längre,det är helt enkelt för vanligt. Inte heller invävt i andra grejer gör jag det,det är helt enkelt för vanligt.
Ett sjusst tips är att hålla mailen korta och koncisa med en liten beskrivning hur ni tänkt er tattoon,någon referensbild om det finns.Det tar tid att läsa igenom 300 livshistorier;)
Den 3 februari smäller det alltså,den 4 får ni veta:)
Good luck:)

Slökraffsande:nytt ord.

Ett resultat av en planch som har stått i någon månad,där jag inte riktigt trodde det kunde bli något. Skam den som ger sig,och lite slökraffsande på den senare blev den rolig.

söndag 30 oktober 2011

En liten inblick i det heligaste,,,,

Det kan vara så att jag riskerar livet genom att avslöja detta,men att vara Superhjälte är ett ensamt liv med  livsfara dygnet runt ,omgiven av otacksama civilianer.
En gång om året håller således FörenadeFantaster ett möte där vi kan prata om årets bragder och fatala misstag,dricka lite gott och äta riktig mat (snabbmat är ett måste,men ett mindre närande intag för en superhjälte)


  

Vi började vid 18 tiden med en nätt kamouflerad fördrink. KickAss var på turen att hålla  mötet,på extremt hemlig lokation i Skivarp.HitGirl sidekickade.

Nu kan ni kanske tro att det bara finns EN av var superhjälte,ett vanligt förekommande misstag i allmänhetens trånga hjärnor,men det är ju så att sen portalerna över hela landet har blivit trängselbeskattade har vi helt enkelt tvingats att anställa flera dubletter,för att således kunna vara på flera olika ställen i världen.Därav dubletterna,,

En outtalad viktighet är ju att aldrig släppa garden vart man än är. Dyker en kamera upp är det skarpt läge,oavsett vart du befinner dig. Ikväll kommer ni att få se de få flyktiga ögonblicken då hjältarna INTE är medvetna om den dolda kameran jag installerat i ena patten.


Mighty  Pimp (de prostituerades skyddshelgon) dök upp lagon till huvudrätten. Inte alltid lyckas vi anlända samtidigt beroende på olika katastrofer runtom i landet,men eftersom det är helgdag har ju de flesta glädjeflickorna ledigt,dvs mindre att göra.

Hitgirl,,ser oskyldig ut som alltid,det ni inte ser på kameran är samurajsvärdet som riktas mot mitt högerben!Innan spänningarna släpper är det ofta lite hätsk stämning,inte så mycket mot varandra,,det är helt enkelt en arbets skada.

Allt eftersom kvällen lider kan man se spänningarna rinna av kollegorna,här Punisher,just inkommen efter en statskupp i Guantanamo.

Efter första ölen och fördrinken kryper den riktiga killen fram,mannen med hjärtat på rätt ställe(snart iallafall) och vi alla börjar känna årets stress och vedermödor släppa lite,när tillockmed Punisher kan visa lite utav sin kärlek för sitt vapen.
Supergirl har kämpat mot orättvisor på sitt håll och visar här den senaste uppfinningen för kvinnor med svamp i underlivet. En lät luftig ,lite sockrig trosa som håller torken borta från fjäset. Vilken grej!
Finns även i smakerna Catwoman och Tankgirl.


Jag har inte riktigt hunnit slappna av och ta av mig laserbrillorna.Jag vill nte ens riskera att skada någon kollega,OM någon säger ett oförsiktigt ord och jag råkar ge dem onda ögat. Förra året var det nära att jag  stekte Fantomens häst av misstag. Ett missöde jag helt inte pratar om,fick skit av Peter Parker ett helt år efter det.

Nu börjar atmosvären sänka sig och KickAss har avslöjat sig,en eloge till honom för att våga först. Det är inte lätt i ett garage med så mycket testosteron.

Vi träffas alltså och samtalar om eventuella juridiska problem,lösningar på dessa,jobbiga situationer och ganska mycket om arbetsskador. Kaptain America har nyss hämtat sig från ett ganska elakt ryggskott,magnum45 på nära håll. Hans tips var massvis med linement och en säsong av Bonde söker fru(inget kan vara värre än svensk dokusåpa,inte ens ett hål i ryggraden)
Vi pratar om hur vi utvecklat våra superkrafter och lånar även ut dem för test åt varandra.


Här har jag och Punisher bytat,han är upptagen med att få grannens pool att koka med  min laserblick.

Redneck Renegade funderade skarpt på att byta upp sig från sixshooters till något liknande,men är tveksam till vad det skulle göra för hans image? Ett faktum man måste ta i åtanke som superhjälte,sponsorpengarna är ju viktigt,fråga bara Spindelmannen.

Vi skvallrar naturligtvis lite om ej närvarande hjältar,jag kan säg att Spindelmannen fick ganska mycket skit,men Fantomen och Ironman kom inte långt efter. Ironman är just nu upptagen med AA,därav frånvaron.

KickAss samplar Redneck powers,en ganska bra kombo om jag får säg?

Det obligatoriska gruppfotot  där Supermario alltid är killen som har det kämpigast.Att hoppa 1up:s i en halvtimme på sin lediga tid är inget man gärna gör!

Alla visar sina superkrafter,,eftersom jordens datorer är så underutvecklade  kan ni inte lukta Redneck och Pimps superkrafter,,,men det är inte för vanliga dödliga att överleva.

Lite för familjealbumet,,,,

Och några för gaymarknaden. I motsats till vad många tror är inte superhjältar Gaybashers. Vi omfamnar intersexuella förhållande inom supervärlden,hur ska man annars kunna odla grymma superkrafter?

Någon råkade röra sig lite snabt och en familjär trevlig situation förvandlades blixtsnabbt till dödligt allvar. Otroligt nog skadades ingen.


HitGirl har svårt att slappna av och smög fram till gruppfotot längs med väggarna,och ja vem kan klandra henne,vi känner alla så från och till i ett rum av dödliga men trevliga människor!


Och allt eftersom kvällen lider tappade vi lite kollen på vems superkraftter som höll hus vart. För er som är lite känsliga bör ni titta bort nu,,,jag kan inte ansvara för de känslor följade foton uppkallar.
Du har blivit varnad. 



Ingen rast ingen ro,actionfoton var behövda mitt i sittningen och jag ställdes mot väggen.(dåliga skämt är också en supetkraft)




Oavsett hur druckna vi blir kommer vi ihåg vart våra prioriteringar ligger,garden upphålls och INGET penetrerar våra personliga kraftfält. Kickass lyckas även UTAN mask,,en eloge.

En kurs i hur man manligast hanterar ett vapen.

Redneck Supergirl,,,oanade möjligheter i den kraftkombinationen!

Mighty Pimp fick svårt att kontrollera sin kraft när IceQueen bjöd upp!! Alla var i omedelbar livsfara.

Vince Neil möter Mighty Pimp. HeroinPower?

Super Mario och Maria Montesami,,,
Samt supermario möter Kickass,,,
WHUT!?

Det bevisar bara att det  dröjer för länge mellan gångerna,sist vi träffades hade KickAss page ,bara kolla som det växer! Denna kosmiska strålningen.


Super Mario Ass?

KickGirl?

Maria Montemario?

AssGirl och Vince Montesami?

 Punisher Bjöd på en helt privat show ,men den får ni betala för att se.
Gå  in på www.gaysuperheropride.anus och paypala in 20 kr så får ni se resten!All vinst går till anonyma cineaster.

Punisher och Montesami utbytar appar och utför uthållighets prov. Redneck R häll ut i hela 18,3 minuter med Punishers hela tyngd på knäet,,its fantastic!

PimpAss visar vart de utstakade flygbanorna är,,man kan inte ge sig av hursomhelst,Sturup ligger för nära.

SuperMarios pommes på villovägar,en kombo vi inte ens vågar stava ut,,universum KAN kollapsa under dessa krafter kombinerade.

Vådaskotten vem om öronen,ett lätt kraftfält måste uppehållas on all times! Livet är inte helt lätt för oss superspeciella.

Kvällen led mot den oundvikliga dimman ,Mighty Pimp fuckade upp kamerainställningen i mina pattar,och vidare foton och filmer är obehagligt avslöjande för vår sort,så jag väljer att lämna kvällen här. Ni får fantisera ihop ett slut,och om det verkar som ett bra film manus skicka gärna det till Marvel,vi kan aldrig få för många Royalties!
Be well!


fredag 28 oktober 2011

Miss Mary Hellsing:)

Idag var det avslutning på Marys flicka:)Lite sorgligt,men det kommer ju fler projekt ,det vet jag med all säkerhet;)Otroligt roligt att få jobba på Marys hudtyp,den inspirerar mig till all världens påhitt!!
Tusen tack för denna omgången Mary!