Sidvyer, senaste månaden

fredag 30 augusti 2013

Allt stänger ner!!!

Små små vardagsmoment man bara snubblar över kan man numera dela med sig av till folk,trots att känslan man får själv aldrig riktigt kan ges åt folket på andra sidan kameran,,men en flabb kaffe i morgonsolen nere vid havet,,det är fan aldrig fel.
 Jobbade som en gnu på en rätt stor coverup idag,lasrad förvisso men ändå lite att parera. En killersteampunktocke blev det,som håller en glödlampa. Mer kommer,ganska mycket mer.
Efterd et hämtade jag en liten grej jag ropat in på auktion,och det är alltid lite spännande att se vad man får tag i,ibland hit ibland miss. Det återstår helt enkelta att se om detta var en hit eller miss,för min del kvittar det eftersom allt glittrigt är hit!
 Lurade tiull mig en middagsdejt med min ever så upptagna Kapten på Ögs. Försöker njuta av de sista  goda smulorna innan de stänger ner:( Ystad kommer att förlora sitt enda genuina ställe,och det skär i själen faktiskt.
 Danne Müllern kommer att fortsätta på Vitas nere på Saltan,men ja,,saltan har vi testat nu ett ex antal gånger och på sistone har det varit så jävla dåligt,om inte maten så servisen eller tvärr både ock. Det lär bli skitbra med Danne och personal där,men jag är rädd att atmosfären inte riktigt följer med. Det återstår att se.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det glittriga för något? Och får man fråga vad du betalade för det? :3

Dahn-Ola sa...

Ja, riktigt tråkigt att ÖG skall stänga. Sandskogen har god mat också, men det är inte lika enkelt att promenera dit på lunchen när man känner för det.

Stina sa...

Dahn-Ola,,sandskogen kursade igår:/

Dahn-Ola sa...

Försöker du ta livet av mig, Stina... :( Jag måste börja läsa nyheterna så att jag slipper sådanna här överraskningar!

Maja sa...

Har dom Söndagsöppet?

Stina sa...

Maja:nej tyvärr.
Anonym:den såldes som "safir?" men jag tror inte på det.Är det plast köpte jag den dyrt,är det en safir fick jag den billigt.
Dahn-Ola: det får bli Vitas på Saltan dit danne m personal tar vägen!

Dahn-Ola sa...

Tja, jag har ju faktiskt inte provat Vitas, så det kan ju bli spännande.

Cancer i blodet. sa...

Trist med ÖG som är det enda anständiga matställe jag hittat i Ystad.
Ibland slänger jag i mig något vid Jala-jala, mest för att jag tycker det är så jävla kul att de har "stor" och "extra stor".