Sidvyer, senaste månaden

söndag 15 september 2013

konst så in i helvete

Har trillat på ett stim där jag ritar 24h om dygnet,antingen på folk eller på papper. Det är läge att ladda inför nästa år nu och det gör jag med råge samtidigt som jag släpper ut all svår ångest(läs med ironi) över att inte ha ett hus än.



 Många frågor på dessa senaste plancherna och jag kan meddela att de kommer att säljas i framtiden,men som orginal,inte prints(Vad jag vet just nu) och att allt sådant kommer att ske via galleri Max i Ystad.
 Jyntz bli färdig med sin överarm,en slags polynesisk stormtrooper variant,,eller rovdjuret,,eller,,,ah läs in vad ni vill där,öppet för tolkning.
 Sen kom jag på att jag ju formligen älskar gamla flygplan och undrade lite smått varför jag inte målat dem innan? Sanningen  ska avslöjas att jag helt enkelt inte vågat,medans jag helt utan problem kan sitta och tatuera in dem på folk utan att ens fundera på att det kan vara svårt?
 Ja,de kommer att säljas sen,samma är ,på Galleri Max i Ystad
 Sen kom Maggan  och fick en gammal tattoo lite upppiffad(inte jag som gjort fjärilar och de små rosa blommorna) Maggan och jag kan prata i timmar och gör oftast det,och här måste jag ta tillfället i akt att säga tack till henne för den enorma presenten jag fick!!!!
 Efetr detta rusade Kapten och jag över till Sköldarna för att samlaga lite mat!Jag och Sköld tog bajjen(mest sköld då) och första gången vi gjorde den bli den så bra,denna gången lite för fluffig! Det är en kamp att göra en perfekt bajje,,2-1 till såshelvetet.
 Eftersom männen fick bestämma vad vi skulle äta och grilla och ä ven hur det skulle tillagas så blev allt utm köttet och salladen friterat(skräll). Efterrätten blev friterad Camenbert,,,jag pissar olja idag.
 Det var sagt att det troligen skulle bli sista grillet för året,och herregud bvilket väder vi fick,och sure enough,morgonen efter  hällregnar det! Är det fler än jag som har noterat hur kalenderprecist detta året har varit?
 Kapten har varit och shopat och visar stolt upp det för alla som vill se,och alla andra med.
 Douglas får inte stressas upp pgr av ett hjärtfel,men hans hjärna kan få arbeta lite och det fick den sannerligen när Bianca röjde rundor med honom.
 Panorama,,gotta love den funktionen;)speciellt när ingen sitter stilla
 Folk blev friserade,vissa till sin fördel,,
Andra till Thomas Qvick

 eller Unabombaren,,,
Eller Jumping Jack Flash,take a pick. Sköld tyckte iaf att det var upplyftande och stimulerande och mycket annat vi inte får skriva här.

Kapten fick ett plötsligt anfall av trött så in i helvete och vi vandrade hem utan jagckor i ett fesljummet strålande Ystad som jag till min stora förvåning har kommigt att älska och se som en del av migsjälv. Lustigt hur det funkar;)

Inga kommentarer: