Sidvyer, senaste månaden

måndag 21 april 2014

Konstrundan är över för min del:)


Helgen fortsatte med en strid ström av människor som spontant droppade in. Jag trodde lite i min enfald att jag skulle sitta ensam de andra dagarna och bara måla och mysa,men det blev där knappt tid till. Handdukar såldes i en strid ström och fler tavlor rök på fredagen.
Familjen Clarén bestämde sig för pervo3,ett helt säkert sätt att skrämma bort dottern ur huset!


Fick även eminent besök av en hel del hundar denna helgen! Missade att fota alla men en brokig skara var det! Frank kom först,,,


 Sen kom Anne med utbrytarkungen!
 Anne själv är alltid levandes grann på bild och bjöd som vanligt. Att Anne ens kunde komma på påskrundan var ett litet mirakel i sigsjälv. I december förra året fick hon ett par nya lungor i elfte jävla timmen,och i helgen ser det ut som om hon aldrig varit döende!! Ett stort jävla wow från min sida även om Anne är tjurskallig som vanligt,,men det skiter vi i !
 Sen kom familjen Herrlund Rasmussen och hälsade på med Max och Franz  och Wilma!  Wilma  undrade lite varför inga katter var med på utställningen,och det hade hon ju rätt i? Jag plockade fram 2 och visade och saken  var biff,,Wilma köpte konst.
 Färdigställde katten på studs och en lycklig Wilma fick med sig den hem genast:)

Sen hade vi besökare ända från Åkarp som valde Powerpugen,bra val:)!!

 Och sen hade vi något så ovanligt som en Mexican Hairless på besök. Han må likna en chupacabra lite,men han är goooo gooo goooo!:) Försiktigare och naknare hund får ni leta efter.


 Det var full rulle även på lördagen och jag glömde att ta ett enda foto mitt nylle:( Söndagen svepte förbi och det var dax att plocka ihopa lite. På måndagen skulle allt lämnas ut och lokalen vara tom. Jag ville inte lämna den:( Hade kunnat bo där tills huset är färdigt om det inte varit för katterna och vägen och järnvägen.
Måndagen kom och Folk droppade in pö om pö för att hämta sina tavlor,bland annat Malin och Johan som köpte årets mest eftertraktade  tavla:) Vill man se den är det bara att åka till Heartbreaktattoo i Löddeköpinge :)

 Jag packade allt jag kunde i min lilla bil (anuset tar förvånansvärt jättemycket last! ) Och fortsatte utlämningen i studion där en annan snygging hälsade på! Dogo Argentino tiken Pancha  som var mildare än smör och luktade himmelsk gav kel hur länge som helst!
Nu är jag färdig med hela denna helgen och vet inte riktigt  vart jag ska gå härifrån. Jag vet att jag måste få dra igång fler projekt ,det är bara så givet,men det återstår att se vad;)
Jag vill tacka Bitte och Henrik på Tomelilla VVS för den ytterst proffsiga uthyrningen av den fantastiska lokalen,det är inte sista gången jag hyr där o m jag bara får! Tack till Grelber och Imelda för den ovärderliga hjälpen med papper,inslagning,tejp,tråd,och framförallt snittar. De bör ha varit fabulous för när jag landat på Torsdagen så var de i princip slut!
Tackar som vanligt Virus och Lena och Cissel och Sköld  för att de alllllltid finns där vad fan jag än hittar på!!! Någon dag ska jag återbetala allt de gör för mig.

Inga kommentarer: