Sidvyer, senaste månaden

torsdag 8 februari 2018

Bokningsdag nr 1 2018

Så,den 10:de februari är det alltså dax igen att ta emot nya bokningar för Februari mars april och början på Maj. Vill man ha efter det är detta inte rätt bokningsdag att skriva på,då väntar man till nästa .
Mailar gör ni till eyescreamtattoo@gmail.com eller hoppar in via hemsidan och mailar,alltså INTE på facebook.

Det jag behöver veta är VAD ni vill ha,det är inte nödvändigt att ha en färdig bild men på ett ungefär,så jag vet om jag ens KAN göra den. Är det inte min stil berättar jag det och ger er tips på vem som skulle vara bättre på det.
Ska ni ha en coverup MÅSTE ni bifoga en bild på vad det är ni redan har så jag vet om det ens går att göra.
Ska ni ha ett porträtt är det viktigt att bifoga bild så jag vet om det går att göra.

VAR ni ska ha det är rätt viktigt. Stor skillnad på hals eller lår;) Detta för att kunna beräkna tidsåtgång och dylikt.

HUR STORT: Också viktigt,även detta för tidsåtgång och om det är möjligt att göra.

Bifoga gärna när ni inte kan(semester el liknande ) så slipper vi onödiga mailande;)  Jag jobbar tisdagar-fredagar 11-17 och lördagar 11-14. Ett mobilnummer uppskattas då många mail hamnar i spamfilter.
Har ni inte svarat på ett dygn bokar jag av er igen och lämnar platsen till någon annan och ni är välkomna att försöka igen nästa bokningsdag.
Ett mail per person  annars är det väldigt svårt att hålla reda på alla projekten och välj gärna ut det projektet du helst vill göra. Har man flera stora projekt i ett mail är det större risk att man står utan tid då det blir väldigt oöverskådligt. Ska ni ha vänskapstatueringar el liknande är det såklart ok med ett mail.

Jag kopierar ALDRIG någon annans tatuering. Skriver fortfarande inte barnens namn och hoppar även alla tatueringar som är massproducerade (för er skull)
Det kan låta hårt,men det är för kundens skull då jag anser att alla borde vilja vara någotsånär unika i något så permanent som en tatuering och om några hundra tusen redan har exakt samma tatuering är det rätt stor risk att man ångrar den i framtiden,inte för att den är ful men just för att den är dussingjord.

Jag tatuerar INTE under 18 oavsett föräldrarnas tillåtelse.Föräldrarna kan inte ta bort den om man ångrar sig.

Det är inte först till kvarn som gäller utan hela dagen har man på sig att maila 00.00 till 00.00 ,alla mail inkomna då tas i beaktning.

Jag tar 5000kr för en halvdag 11-15 och 7500 kr för en hel 11-17. En helarm tar i regel 5-7 heldagar beroende på hur stor personen är,hur mye färg man vill ha,hur detaljerat mm. Tar det mindre tid än en hel  el halv dag kostar det också mindre.

Jag TROR allt har kommit med här,har ni frågor så bara ställ dem.
Inga kommentarer: