Sidvyer, senaste månaden

måndag 3 september 2018

Hopp och Lek med tatuerade brudar! IGEN!!!


Eftersom jag är en maskin av planerande hade jag redan dragit igång en dag för damerna där vi träffas och slåss i all välmening med små eldrivna bilar och  diverse kluriga gåtor och uppdrag. Go-Cart City var först ut  och jag mötte upp med Ystad/Simrishamn töserna Lisa Tammie och Boel för att  dela ut lite prosecco och hämta upp Hanna och Maritza  med tåget i Skurup! 
 team Höör var på väg från sitt håll laddat med Frida och Christine  som hade fattat galloppen och började värma upp med lite bubbel å den rosa sorten!
 Tågresor blir på något vänster mycket roligare med Prosecco och  bara titta så glad Tammie är!! Sprudlande glädje smittade av sig och strax satt även Boel och hoppade i sitt säte!

 Nå,hoppade vet jag inte men några filosofiska  uttal fick vi ändå ur henne på vägen in!
 Maritza och Hanna hoppade på och strax flödade  bubblet friskt ,,ja förutom till Hanna då som är helt gravid. Mer till oss. Jag hade lastat min kylväska full av bubbel och det var nära på att jag ringde efter en gaffeltruck för att hjälpa oss dra rundor på den!
 Inne på Centralen satte vi oss så ner och väntade in Emma och Therese som slöt upp inne i Malmö och med Annette  som dök upp på Go-Carten direkt var vi så fulltaliga!!


 Dagens egentliga utmaning var att åka stadsbuss,ngot bara Tammie  verkade skillad på. Vi andra nojade rundor som hamstrar på koffein om vart vi skulle hoppa av och om man möjligen fick urinera i dragspelet bakom oss? 
Tydligen får man inte det och vi hoppkastade oss av bussen vid Musikhögskolan  och infann oss  snabbt och lätt på Gocart City! 
Vi sa redan från början att det INTE är en tävling och att alla kör som de  känner att de är trygga med! Är helt impad att alla kastade sig ut i bilarna trots att några av damerna hade sina fobier för detta!  Det gäller bara  att testa,inte att vinna och fasen om de inte testade!!
  Jag vet inte om orden " ingen tävling" riktigt gick genom för strax stod folk och taktik snackade och valde ut de bilarna som såg snabbast ut. Hörde något om F1 ,pole position och  super soft innan jag drog på mig hjälmen,,


Jag låter sen bilder tala sitt tydliga språk när det gäller vem som  valde rätt däck och bil!!! Hanna på en värdig ttredje plats(tänk på att hon kör med passagerare!!) och Frida på en ilsken tvåa! 
 Kan meddela att jag inte sov ngt den natten pgr av den enorma smärtan detta rejset kostade mig!!Lätt värt det #Vettel
ladies,,jag älskar att ni gav er ut!! Stor cred ock kärlek för detta!! 

  In i taxibilar och iväg till Utmaningarnas  som vi  bokat kl 15.00. Jag frågade snällt om jag fick mata mina damer på plats med medhavd fika och det gick bra,sålänge vi beställde i baren. Massa cred till utmaningarnas för att detta gick att fixa,det betyder så mycket för mig och omvärlden att INTE ha 10 sockerlåga adrenalinstinna ladies i släptåg, massa fler mindre våldsincidenter helt enkelt!


 Efter det var det 2 timmars lek i tre olika lag och det hoppades på alldeles utmärkt fram till 18.00 då vi alla var helt jäkla slut!!  Vinnande laget (var det Kottakig??) samlade ihopa imponerande 4350 poäng och sen behöver vi inte alls gå in på vad  mitt lag fick,,det visar sig inte alls vara en tillgång att ha varit där flera gånger,,alls
.
 Hanna pekar med hela handen och tvingar damerna att leka ,lite så det går till på Utmaningarnas! Tre pers i ett lag var faktiskt för lite,det var helt enkelt för många rum man inte kunde göra denna gången.
 Ut som små halvbakta illrar i Taxiarna som slutligen skulle ta oss till Lemongrass för efterlängtad mat!! 
 Vi hade ändå 5 minuter på oss så det blev Proseccofika utanför Lemongrass i det underbart varma vädret som kvällen faktiskt bjöd oss på!  


 Om de inne på restaurangen undrede vad vi gjorde utanför sket de väl er sig när de insåg att vi faktiskt skulle IN också! 


 Det blev faktiskt lugnt så som det brukar när man stirrat runt en hel dag och man sen får god mat och god dricka! En helt underbar middag som vanligt på  Lemongrass med klassikern Spicy beef salad och Lamm  för mig.




 En efterrätt på det för att man bara inte kan hoppa över deras kokosglass och sen snabbt som fan till tåget då Christine som närde en ohälsosam förkylning nästan somnade i knäet på mig!

 Efter att vi sagt hejdå till alla godingar på stationen  satte vi oss tillrätta med den fortfarande alldeles för tunga kylväskan  och lättade lite på bördan;)  En underbar dag med en massa sköna ladies som jag utan att blinka gärna anordnar igen!  <3 Love you guys!!!










Inga kommentarer: