Sidvyer, senaste månaden

torsdag 27 september 2018

Lokalen,,the update,,o gnäll.


Lite  allmänna uppdateringar såhär mitt i livet, mest för att jag själva ska komma ihåg hur det var just nu när jag kollar tillbaka. 
Det här med lokalen artade ju sig så att en representant från Heimstaden läste mitt blogginlägg och erbjöd då möjligheten att flytta runt inom företaget ,till annan lokal innan kontraktsperioden är slut ,och jag kunde knappt tro mina öron,,det var lite för bra för att vara sant! 
Jag väntade tålmodigt och lyckligt på att  människan som har hand om uthyrning i Ystad skulle höra av sig,, Det tog två veckor . Då var det med ett erbjudande om en lokal långt utanför centrum på 55 kvm utan egen ingång,, inte riktigt  vad jag tänkt mig. Visst jag kan absolut tänka mig en hel del lokaler, men utan egen  ingång och pyttig är inte en av dem. Den behöver vara handikappanpassad denna gången, eller åtminstone kunna bli.
När vi kommit fram till att den var lite liten så väntade jag,,en vecka dröjde det innan svar på vilka större lokaler de har. En lokal på 150 kvm ska finnas, men där tar svaren stopp, inte vilken hyra en ligger på, inget mer. I denna takten kommer det att ta ett slag innan drömmen går i uppfyllelse, men å andra sidan  har jag stått ut i 9 år,,jag står ut i 2 till.

Sen över till de jävligt tråkiga sakerna. Jag trodde på riktigt att jag var fri från min ledverk. Att Levaxin hade botat allt och mitt liv skulle vara så hallonbåt det kunde förutom at jag själv satte käppar i mina hjul. Så var det tydligen inte.
 Mongoknogen har bråkat med mig sen börja av maj, något som gör så ont att jag vill spy, och det är inte helt ovanligt att jag vrålar rätt ut när jag råkar stöta i den hemma(Kapten är van) .Imorse när jag vaknade har motsvarande knoge börjat inflammera sig, eller rättare sagt senan denna gången. Det är inte just leden som är angripen nu utan senorna av någon anledning och att röra fingrarna på något sätt alls är extremt plågsamt. Får gå på Ipren konstant nu för att slippa det och jag är såklart stormkråkan som oroar mig över om alla andra leder ska börja bråka igen. Att trilla ner i det hålet igen är inget alternativ,, så är det bara.

Inga kommentarer: