Sidvyer, senaste månaden

tisdag 14 januari 2020

Botoxproseccoswapmeetsushikväll 2019


Men herregud vilken slowfucker jag varit med att blogga!! Jul och nyår rusade förbi i ett nafs och  däremellan kommer såklart årets botox/sushi/swapmeet/proseccokväll! 
 Det har blivit en årlig tradition att hålla detta sjöslag i studion  och försöka överbevisa oss själva att sushi visst det bottnar bra när det gäller fyllan;) 
Faktum är att det faktiskt  funkade denna gången,,jag hällde i mig bellinis så det sjöng om det men det bet bara inte,möjligen för att den friterade sushin åkte upp och ner mellan vrångstrupen och vommen hela kvällen?
Vissa var mer sugna på  puff och piff än andra och jag vill bara klargöra att man aldrig någonsin behöer botoxa/restylana sig på dessa kvällarna,det räcker med att dyka upp och vara rolig.

I vanlig ordning fick de uppstoppade krakarna smaka på både utstyrsel och jordgubbsbellini. Det är lite så mina vänner rullar,man hoppar inte över någon,uppstoppad som förstoppad!

Vi övade lite på nacksving och strypgrepp på försvarslösa djur,här föreläser jag om det perfekta saxgreppet på  kropplös uggla tex. Mycket användbart i spända lägen.
Maritza  visar här på det svagaste stället på en parakit och lite senare använder hon även det!

Inte bara djuren utan även min inneboende fick  smaka,dock bara lite läppglans här men ändå

Ja,,sen gick det som det gick! För dem som inte fick några behandlingar har vi pestmasken som täcker det mesta av skavanker!
För dem som ger behandlingar har vi en Marita som i ock försig inte med sin yta täcker något men ändå är lite överallt och filar;)
Swapmeet tar vi alltid när saker och ting börjar bli dimmigt så att man kommer hem med en byxdress från helvetet eller  läppglans i grönt som man vid just det tillfället tyckte verkade FAB!!

et gick som det gick och när Ellens kära hane kom och hämtade henne var det hög tild för oss andra krågor att dra hemåt med ;)  En underbar mellandags botoxswapmeetsushiprosecco kväll som vanligt ;)

Inga kommentarer: