Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 januari 2021

hälsostatus.

Det går inte bra,,

Med Brufen Retard håller jag den fruktansvärda salttörsten stången men man känner ändå att den är där undertill och så fort jag slutar med anti inflammatoriska lär den poppa upp igen. 

Tröttheten är total,,jag snittar 6 timmar djupsömn var natt och är ändå  så trött om dagarna att man börjat ,helt omedvetet,att undra när jag helt enkelt inte reder mitt jobb mer. Det är inga problem sålänge jag rör på mig,rent fysiskt är jag inte trött, men så fort jag sätter mig ner,,då jäklar  kommer sömnen och det är då jag ska förbereda jobb mm. Kan jag inte göra det kan jag helt enkelt inte jobba.

Jag väntar FORTFARANDE på den jävla röntgentiden sen helloween och jag väntar på journalkopior så att jag kan få nästa tid hos läkaren.Det rör sig i snigelfart.

Jag vet inte hur länge jag kan hålla på såhär,,för min egen känsla vill jag bara lägga ner och bli omhändertagen,,hahahah det kommer aldrig att hända nej. Sist jag kände såhär  blev det bara värre och värre tills jag skrek mig till en lösning och så kommer det att bli nu igen men förutsikten att behöva vänta så länge på att få någon slags vård är fruktansvärd när varenda dag är en kamp. 

Efter all julmaten och en ganska lång period av att ha öst i mig precis vad fan som helst för att bara få salt törsten att sluta var det dax att börja äta bra mat igen. Det går sådär. Min kropp stänger ner och kan inte ens tänka.Yey. Vikten läggs på och det är såklart inget jag är så jävla bekväm med. 

magiska piller någon? 

Inga kommentarer: