Sidvyer, senaste månaden

tisdag 13 juni 2023

Chris 50-års firande,the följetång!

Ja eftersom vi kör ett helt år med Ugglorna när de fyller 50 har jag redan börjat fira Chris med lite diverse saker och även ett sjukt anonymt brev där Chris med sprudlande glad make skulle vara redo 7.45 lördag morgon den 27:e maj för hemligt uppdrag! Chris var smått psykotiskt uppjagad över vad de skulle ha på sig ,vart de skulle vad som skulle göras och en hel del udda förslag som att hon skulle springa med kaninkostym medans ugglorna sköt paintball på henne  dök upp!!?? Har jag någonsin varit elak till mina ugglor? Ikke.
Någon var iaf övertaggad och hade INTE en suck om vad som kulle hända!
Tobbe är också övertaggad.

Det slutar alltså i mina hemtrakter hos världens bästa bryggare där paret ska få brygga sin alldeles egna öl!!Såklart hade jag packat en matsäck med öl och bubbel och jag lämnade dem i bryggarens kapabla händer medans jag rusade tillbaka till Ystad för att avsluta ännu en födelsedags present jag startat,dvs Lady Teskes Eddie!

 Eftersom Chris är en Ipa tjej och Tobbe är en stout kille var det lite kämpigt med vilken sorts öl det skulle bli tills Anders kläckte ur sig en Svart Ipa!! ja,,,ja det är ju så självkart att man blir stum!(finns det ens??)

Så medans jag åkte hem och tatuerade körde praktikanterna sin grej med bryggmästarens överseende! 




 När jag färdigställt Lisas Killers tatuering ylade jag tillbaka till Fulltofta för att hämta en go och glad hög människor som haft en helt undrbart vacker dag ute i den Fulltoftska naturen med intressant ölbryggning vid sidan om Anders lärorika ledning! 




Efter det var tanken att vi skulle ha en liten paus där paret Helldén kunde softa,men ingen ville det så det blev häng på Cathis balle tills vår tid på Vinbaren var slagen! 

 

Väl på vinbaren,som jag hajpat upp som fan för alla ,föll min polett rätt tungt. Original ägaren har lämnat huset och kvar finns det de byggde upp men själen är helt enkelt borta. Att betälla vin här nu är som på vilket hak somhelst och du har tur om du får rätt.  All den expertisen vi mötte förra gången är helt borta. Vi fick bara beställa förrätter  till att börja med sen togs menyerna,,första gången det hänt ever i min karriär? 

 Förrätten var,,,god  men riktigt torftig.

Huvudrätten var också god men även den torftig och att få rätt på både viner och mat var en kamp för vår servitris ,något som lade lite sordi ytterligare. Det glömdes att ställas fram bröd till förrätten och när man sen kollar på efterrätts urvalet var det inget urval,,det var EN sak man hade att välja och vid detta laget var jag rätt trött på detta ( stället var för övrigt inte ens i närheten av fullt ,snarare tvärt om) så jag bokade bord på Sushinu för efterrätter och drinkar! 










En relativt spännande grej som hände var att vi hörde en jävulsk smäll utanför och tittade ut i tid för att se färjan krocka med kaj  och förtöjd pråm! Spännande sådär en lördagskväll!!!



Innan vi knallade iväg till Sushinu fick Chris och Tobbe lite fler presenter! Av mig fick de en etikett till sin nya öl som de valde att döpa till Loke efter sin son och det är så så passande! vi ser med spänning fram emot den färdiga produkten!

Av oss ugglor fick hon ett presentkort på en vuxensida och tobbe fick något betydligt mindre,men ack så kraftfullt;) Där låter vi det samtalsämnet vila!


Så fort vi bara fått betala tog Danne stråhed sin Hamster i korgen och cyklade till gågatan! 



Jag imponerades av Boels stiligaste cykelskor!!

 Väl på Sushinu började festen på riktigt!! Här fick vi kaffe efterätter och drinkar och musik!! Nu vet vi,det är helt enkelt här vi ska hålla oss i fortsättningen! 

Lagom till kvällningen anslöt min älskade make som fått dela sig till en 30-års fest och vi fick vänligt nog sjuts hem med Olivia ! Jag var vid detta laget helt slut och tömd på energi(och full)  men ack så lycklig! Denna helgen kunde inte bli bättre och firandet fortsätter såklart! 









Inga kommentarer: