Sidvyer, senaste månaden

måndag 14 juni 2021

tjejträff löderups strandbad

Det efterfrågades en tjejträff  och man är väl inte sämre än att man spänner bågen ,,hos en väninna;) Chris fyllde ju dessutom år denna helgen och behövde uppvaktning och uppbackning i stugan så ugglorna flockades!!Jag passade på att trö in Emmas sista tatuering innan hon åker ut i stora världen igen,förhoppningsvis slutet på en lååång period av skit för henne. 

Väl på plats i Strandbaden fördrinkade vi en kort stund och sedan bar det av till Strandkompaniet för lite mat  och drinkar (trodde vi) 
Väl på plats var det en uppfriskande förändring från när vi bodde nere i Strandbaden,,lite ny färg på baracken och lite rolig inredning och nya koncept! Drinkarna struntade vi i de det fanns tre fyra lite tråkiga varianter att välja mellan (men så stod det också att man kunde fråga efter sin favorit). Vi valde en svindyr prosecco istället (465kr) och nöjde oss där. Burgare och surfarpotatis blev maten och maten var svingod,maritas burgare glömdes bort ,Emmas beställning blev fel  och när Maritas burgare väl kom in var den så söndersaltad att det kryllade i munnen. Hon slapp dock betala för den. Allt som allt kan jag  tänka mig att äta där igen men det är inte det bekvämaste stället att sitta på en helkväll,säkert perfekt efter stranden och så.

Notera hur städade vi ser ut? spara den mentala bilden för det är sista gången denna kvällen du kommer att se oss så prydliga.



Efter Strandkompaniet blev det en tårta hemma hos Chris och sen,,,sen drog festen igång på riktigt! 




Jag testade en melondrink för första gången,stavmixad vattenmelon,limesaft och lite socker,massa is och vodka(inte massa vodka,,bara vodka) mye gott och om solen hade varit framme på lördagen som den var på fredagen hade det varit tropisk perfektion,nu blev det mest arktisk fruktgrogg men det dög alldeles utmärkt! 


För att inte allas våran hamster skulle förkyla sig såg vi till att vaddera henne rejält! 


Sen tyckte Chris att grannarna kanske inte noterat att det var fäst häär och att det minsann var bikers som festade så hon och Piffbritt tog en torrgasning på hojarna. 

Kan säga att där inte var en enda granne som missade att det var fest efter att Christoffer hämtade Boel och bad om ett ljudprov,,

Vissa får attityd så fort de får  några kubik mellan benen,,,hamstertanter.
Ja,iaf ,när vi ändå levde farligt och Maritza hade ångan uppe försökte vi dränka värdinnan i spabadet ,men hon flyter fanimig bättre än vad vi trodde och benen som räcker hela vägen upp bottnade alldeles för bra,så vi fick nöja oss med att spela musik och dricka ner oss totalt.Bra alternativ kändes det som just då,,dagen efter not so much. 
Emma fick snällt sitta på sidolinjen då hon var nytatuerad men KOLLA vilken passande baddräkt Chris hade åt henne! 

jag gjorde mitt bästa att fylla ut chris lånebikini till mig ,,oklart hur bra det gick,vid detta laget hade jag kunnat ha en tuda hängandes utanför och inte vetat det. 
HÄR borde kvällen slutat men IKKE! ,, vi skulle bara ta en drink till,,,
Ja.
Jag var tydligen DJ och ugglorna valde disco,,det dansades tills stegräknarna bad oss på sina bara knän att gå och LÄGGGA OSS!! vi löd.

Hela grejen med att sova över var att chris kastade ur sig i ett oförsiktigt ögonblick att det blev champagnefrukost dagen efter för de som sov över. EN åkte hem,,resten flockade som myror runt socker. Tekniskt sett tog vi bara en powernap  sen fortsatte vi gårdagens röj. Jag hade fixat så att Alex  kom ut med en magnifik gräddtårta från Katjas Cafe  med extra jordgubbar och sjuglet mye grädde! 
Helt perfekt! kl 9.00 stod tårtan där och champagnen likaså. efter en välbehövd frukost gav vi oss in i leken igen,warrior style.

Efter en liten go sittning och tre flaskor äkta moet kom så kapten och hämtade oss och festen var över,,,eller VAR DEN DÅ DET?? Hell no. Jag påpekade att det kändes synd att inte vårda den goa champagnefyllan vi nu hade inne och fick stående ovationer från baksätet, så vi bad snällt Kapten om han  bara kunde dumpa oss på Casa De Macklean och  han verkställde genast! 
Solen hade vid detta laget kommit fram ordentligt och vi passade på att sitta ute och få knäppa solbrännor där man alltid glömmer att smörja sig första  gången på året. 
En grymmefalaffel på torget och sen mer sol och babbel tills Alex bestämt kom  och hämtade hem sin fru! 





Vi funderade seriöst på hur mye en taxi till Sölvesborg skulle kosta men vissa av oss hade arbete idag och ja,,,jag är nog tacksam för det! hahaha kom hem,badade och powernappade i två timmar,vaken en och sov som en stock till imorse ! tant hade fått nog!! 
Detta var verkligen en for the books! Vi tackar Jesus,Christus,Christoffer och Chris för alla de underbara mentala bilderna vi fått  i helgen! Ugglegruppen for the win!!
 



Inga kommentarer: