Sidvyer, senaste månaden

tisdag 1 juni 2021

En spontanare !

En liten spontanare har hunnits med mitt i allt med vår,sjugor och annat roligt som inte händer. Ed skulle tatueras och varför inte klämma in en tömning av ölen som blev över på Kaptens födelsedag(ja,,det blev öl ÖVER!!??) ihopa med ypperlig grillning hemma hos Kroffe och Boel 
Jag vet inte vad ni känner men  jag tror där är en viss risk för att Emma stjäl valpen Boel och Kroffe just fått? 



En helt fantastisk och lugn kväll i uterummet med lagom sjuga mängder öl och sällskap:) 

jag har inte så mycket mer att notera om denna kvällen då jag var bortom vett trött och trasig då Corona effekten fortfarande kvarstår hos mig i form av att hämta in arbete jag var tvungen att boka av när jag var sjuk . Lördagen startade kl 6.00 och slutade kl 12.00 non stop happening! Kan vara därför vi var tramsigt fnittriga över Kroffes ekivoka Manspread ljusstakar som i dagens ljus inte är riktigt lika rolliga,men vi tackar svenskt tenn för asgarven. Vet också att jag hade en rätt utförlig utläggning om vad en pågafitta är,,inget jag tänker upprepa här,,det är en respektabel blogg! 

Snart dax för Ladiesnight igen tack gode gud ,halva mitt ansikte hänger och det drar i tarmen efter mer prosecco och underbara asgarv! Stay tuned! 

 

Inga kommentarer: