Sidvyer, senaste månaden

onsdag 12 juni 2013

Bara litta vardag

Flytta,,,att flytta från ett hus vi bott i tillsammans i 7 år,renoverat och planerat för i 7 år. Och nä,,,det är inte det minsta ledsamt!! Varför? Jo,vi köpte detta huset som ett pilothus där jag ville se vad det innebar att behöva göra om allt och lite till och nu vet jag vad det innebär. Nu är jag färdig med detta huset och vill så gärna vidare till andra större saker. Kanske hoppet om ett eget rum där jag kan måla i kan bli verklighet? Ett garage?? Modesta drömmar men ändå drömmar som jag nu är snäppet närmare.
 Kör fortfarande på glutenfritt 100% ,har noll lust att börja med det igen . Det hjälper väl inte så mot lederna kan jag säg nu mera,men det är så skönt att inte kunna överäta på kakor och bröd och pasta mer att jag gärna skippar det hädanefter med.

 Katterna börjar undra vad fan det är frågan om i huset när mer och mer av möblerna som stod där försvinner,och jag är jävligt orolig för hur Katt kommer att bemöta flytten. Otto är lugnt,han softar sig genom allt,men Katt kan man inte spärra in för länge,då blir hon apsur. Vi får helt enkelt se!
 Upptäckte att mina utslag faktiskt svarade på solen detta året,och försökte spä på Malagabrännan lite på trädäcket.Upptäckte även att man får idealhöfter när man fotar ur denna vinkeln,så hädanefter kommer jag att presentera mig såhär.Punkt.
 Nån slags smygfotograf på gymmet lyckades fota mig i full gång (Vera) på brädan. Det börjar bli sådär olidligt varmt på gymmet att tillockmed jag svettas!! Nice precis innan man svimmar ja.

Inga kommentarer: