Sidvyer, senaste månaden

fredag 19 september 2014

Amen Ford Taunus nu då,,

Brun ångest.
Den ena dagen av nybilsdoft var sweet men kort. Idag är jag mer en gammal Ford Taunus med sprucken kaross och dölliga bussningar.
Det föll sig så att jag inte kunde träna på 2 veckor pgr av mansförkylning och Prag,och nybils träningen efter den resan var ju helt underbar.
Dagen efter var mindre underbar. 
Allt värkte,dels av träningsvärk,men även gamla välkända leder och skit.
En vecka passerar med träning och jag mår som gammalt igen,smärtsamt i alla vinklar och vrår.
En liten vecka går förbi utan träing pgr av enorm stress på jobbet och dessa förbannade händer som inte vill bli bra.
Börjar känna mig toppen,,,
En träning sen är det Ford Taunus igen.
Vad FAN är det med träningen som gör att det blir sämre?
Utslagen har sakta börjat komma tillbaka igen.
Det hade nästan varit snällare att inte få en smak av himlen innan det bestämde sig för att inte vara ok igen:/
Har fått 5 vackra veckor utan att drösa hud överallt ,utan att klia mig tills jag gråter,utan ontet överallt av nariga halvöppna sår,,,och nu är de på väg tillbaka.
Jag fortsätter  med sprutorna såklart,de gör mig inget som helst ont, vilket är otippat eftersom jag oftast får bieffekter av det mesta,men jag fruktar det värsta,,,
att inget hjälper.

5 kommentarer:

Pixi sa...

Vet inte om detta är nåt för dej men tipsar ändå för jag säger all hjälp är bra hjälp, men det är mitt motto..Har du prövat med ortroser särskilt för dina fingrar , händer.. Finns jättefina "ringar" om man blingar upp dem , finns hjälpmedel här om det är nåt..ringarna heter oval8 iaf...
http://www.varsam.se/shop/
Styrkekram

Pixi sa...

sök på oval när det gäller fingerringar så hittar du dem där men hoppas du hittar nåt som kan hjälpa sen, kram igen

Keiju sa...

Hej. Jag har läst din blogg länge nu men aldrig kommenterat. Har du provat att dricka Aloe Vera (Forever living Pruducts) smakar apa men rensar kroppen toppen (är visserligen dyrt som fan dessutom). Kan ju vara hjälp (min bror som hade extrema eksem när han var yngre, försvann när han dels började dricka och dels började använda aloe vera gelly. Kan ju vara lönt och prova?

Anonym sa...

Jag har fibromyalgi och klarar inte mycket mer än promenader när det gäller att träna, för annars blir jag mycket sämre i kroppen. Kanske nåt liknande för dig. Verkar ju nästan så. Eller så ska du kanske träna någon annan sorts, mildare träning. Bara en tanke. Hoppas det är en tillfällig svacka, och att din medicin "börjar hjälpa igen"
/Ullis

Stina sa...

Keiju: värken i händer och kropp startade faktiskt när jag började dricka aloe vera:/ kan ju vara ett sammanträffande,men jag ger mig inte på det mer:/