Sidvyer, senaste månaden

måndag 15 september 2014

Inte ett skit om politik.

Jag har än en gång inte haft en sekund över att blogga och har samlat ihopa en bunke jobb tack vara det;)  Gösta rivstartade sin tatueringsresa med en bröstplåt,helt rätt ,men ändå reagerar man lite,enbart positivt. Denna görs färdig nästa sittning med färg och allt!
 Andreas ville ta en förgtattoo,den första han har med hans dotter Bell som tema. Passar ju skitbra att han är brandman dessutom,klockan påminner mig om gamla tiders brandvarning i  byarna.
Noterna är de första ut Aviciis Wake me up,eftersom den spelades i rummet när allt hände:)
 Linnea ville piffa sin tonårstribal. Inte täcka eller glömma,bara ge den lite mer sällskap och uppdatera. Jag har en förkärlek för dessa tonårstribaler ,troligen för att jag var en stor bidrager till många av dem när jag startade min karriär. En fin tribal är inte ful,bara ensam eller lite tråkig ibland:)Det fixade vi! Blogger har förstört färgerna på denna,så hon har alltså inte neongul hy ,,jävla blogger.
 Sen kom Tina som ihärdigt har peppar på alla bilder jag någonsin lägger upp på Facebook,men fastnade tillslut hårdast för Kurbits stilen . Hon fick en alldeles egen ,som här även den är förstörd av bloggers mongoredigering:/  Kanske dax att byta blogg igen?
 Sen hade vi Michel27 som startade sin sista underarm med en uggla,ett superroligt jobb  och en jävla bra start på en underarm!
 Lördag kväll spenderades i Gorkijpark,i ett mysigt uterum där regnet strilade på taket,och kräftor och burgare bjöds. Man kunde inte undvika att prata lite politik,men vi lade ner det efter en liten stund,,politik är det bästa sättet att förstöra en annars bra kväll på,och man är mer än lovligt trött på skiten nu.
 Sen åkte jag till vän Jacob för att ordna upp lite tomrum (tom hud har liksom blivit fienden?)
Jag kan erkänna att det inte alls gick så bra,anar att sprutorna gör en rätt känslig ,har hört det från andra kunder. Vi får helt enkelt se hur det går idag,men frågar ni mig idag om jag någonsin vill tatuera mig igen blir svaret nä,,,men så går det 2 veckor och sen är det glömt!
 Så fick jag mina havsminor och kelp tillslut,,,vi är inte riktigt färdiga pgr av min mesighet(ville faktiskt spy ett tag) så bakgrund och ihopakoppling med rygg får komma sen när jag glömt.

4 kommentarer:

Marita sa...

Tjusiiigt:)

Anonym sa...

Du kanske kan prova .blogg.se? Har aldrig sett att någon klagar över färgerna där.

Simon sa...

That is a beautiful addition to your personal collection Stina!

Jessica sa...

Nice!!