Sidvyer, senaste månaden

lördag 27 september 2014

Hårmodell bara sådär

Pontho hair i Ystad slängde ut en trevare om folk kunde tänka sig att vara hårmodeller en lördag och jag tyckte det lät relativt safe  när inget skulle klippas,och frågade Cissel  om hon ville mä,och när det vankas pet i hår är Cissel först över tröskeln som en oljad brunbjörn!
 Temat SKULLE varit black ballerina,men någonstans mitt i allt tappades det bort,och plötsligt var vi lite skitförbannade heroincique kvinnor klädda i sjukt varma höstkläder! Ja det går bra det med,min tyllkjol kröp dock in i ett hörn och ylade av skräck och ensamhet.
 Jag skulle väl först få en fläta ,men allt eftersom christin flätade ihop mitt hår så insåg hon att jag är lite dåligt utrustad i avdelningen massa. Jag har inte en MASSA hår men det kan flyga som en jävel!

 Så det fick bli ett enormt puff kombinerat med avocadoskalle:) Jag trivdes hur bra somhelst i detta  ,konstigt nog då jag alltid (i skolan)fått höra hur jävla ful både jag och mitt hår var,och de ränderna tvättas dåligt ur.
 Kläder från Lindex lånades och  sen var vi gåendes! Scenen stod på ÖP torget och det var hör och häpna faktiskt fullt av folk! Ystad brukar inte leverera så,men man tackar och bockar,det är trots allt roligare att se ett hav av folk än 2-3 glyttar som vågat sig fram och några stalkers i parken 100 meter bort;)
Ja,,det finns inte å mye och säga om Cissel,,hon är vackrast på jorden,,folk tappande andan lite när hon kom ut på scen,CP skönt att jag  var först så man inte såg ut som en boll russin efter henne;) Mar fick bita i hennes maffiga hår,det väger ca 3 kilo och är tjockare än fan själv,ännu en grej jag inte är ett dugg bitter för.
 Heroinciqua  i grupp!


Någon rusade in och påpekade att det blåste storm ute,och jag började genast googla på vad returbiljett från Polen kostar om ifall jag och mitt fluff kom ivägen för en kastvind.

Efter att vi samlat ihopa Christin,som var nervösast av alla,kom vi slutligen ner till ÖP torget och någon slags ordning fixades  i fråga om vem som skulle gå in,och jag blev den,skräll.Gjorde inte bort mig något nämnvärt  ,trillade inte av scenen och trödde inte på några småbarns fingrar,allt som allt lyckat och bra:)

 Väl tillbaka och safe fick vi så en jättefin goodiebag med oss hem  med Redken produkter som jag tänker gotta mig i NU! Det krävs industristyrka för att få mitt hår normalt igen;)


1 kommentar:

Jessica sa...

Gud så snygga ni var allihopa! Älskar din frilla!