Sidvyer, senaste månaden

onsdag 23 november 2016

Lite jobb från veckorna som gått efter packtejpincidenten

Så var det jobbet med! Det har varit lite sporadiskt med saker att fotografera och visa er,dels för att det bara är fortsättningar eller helt enkelt väldigt dåliga bilder med mest gläns och lite substans. Här kommer dock Lindas ben,en nätt liten cover av en orm runt en blomma som inte längre höll måttet;) 
 Sen en kungspingvin på Lisas ben,något hon pratat om sen jag först träffade henne på hennes jobb:) Mannen ordnade med en födelsedagspresent och vad bättre än en livslång gåva:)
Sen har vi Annas ben,,en cover från början som hon inte var nöjd med då det mest var ett "moln" av svart och inte så mycket färg som hon egentligen ville ha. Vi lasrade mitten så gott det gick och  sen efter minst 6 månaders paus ,täckte vi över det med  lite färg och utökade hela kitet. Anna har massa tatueringar och den lilla på benet dög inte längre:) 
 Dåligt foto,men bukett på ben blev det av molnet:)
 Sen nästa Anna;) Vi avslutad armen på henne  med ett par glasögon på insida arm och en massa piff:)  Optikerarmen är färdig,,for now;)

 Sen ännu en cover på laser,,Kaptens arm  fick sin fortsättning och nästa gång startar vi på överarmen . Det är nu när han glömt hur hemskt det faktiskt är att lasra sig som han funderade på att lasra nästa arm! Nå,,jag lyder om han vill påbörja denna resan igen.


Inga kommentarer: