Sidvyer, senaste månaden

torsdag 29 december 2016

Håravfall ett halvår efter Levaxin

Så,,det var ca 6 månader sedan jag minns att jag tappade mycket hår och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på den katastrofen oh tackar mina lyckliga stjärnor att jag idag slutat tappa! Nu har jag VERKLIGEN slutat tappa och på bilden ser ni  ungefär hur det ser ut nu jämfört med när jag tappade som  värst. över 360+ hår på 2 dagar var väl som värst ,,nu är jag nere på att det inte är lönt att räkna ens! 
När ingen kunde hjälpa en och de flesta inte ens tyckte det var något att bry sig om var detta sättet jag  hanterade detta på,att räkna och desperat leta efter lösningar.
Lösningen för mig var Levaxin och Liotyronin och ca 2-3 månader efter att jag börjat på  de båda slutade mardrömmen. Nu ska bara burret växa tillbaka igen men det är en helt annan historia,,jag tappade våldsamt i 3 år,,det kommer att ta ca 3 år att få tillbaka det antar jag,om inte längre.
Det märks fortfarande på  tappet om jag stressat( normal positiv stress menar jag då) då dröser det fler strån ,märkbart men det är över till några dagar senare.

Aldrig trodde  jag väl att jag skulle kämpa så för mitt hår,något jag blivit så mobbad för i min ungdom,,men det visar sig att när  kon är ur båset saknar man den oavsett hur störig den varit.
Detta skriver jag för att jag aldrig ska glömma att det faktiskt ordnar sig,,som alla sa,,men det ordnar sig INTE utan att du kämpar,,

Inga kommentarer: