Sidvyer, senaste månaden

lördag 15 april 2017

Kis saknas fortfarande

Den totala ångestens dagar,, i kölvattnet av en underbar lyckad vernissage kom verkligheten rusandes tillbaka igen.  Jag fick ett tips på Facebook att Kis synts till i Källesjö och  har nu utlyst en belöning på 1000 kr för att folk ska gå ut och leta  och när jag stängt min utställning för fredag kväll körde jag ut dit för att leta. Otroligt så nära jag har varit om det visar sig att dagens tips stämde. En av mina kunder meddelade att hon sett en katt som liknar Kis väldigt på sin uppfart,,jag rusar alltså upp idag,väldigt lycklig och  ska köra dit,,då svartnar himlen,tempen droppar till 4 grader och det ÖSER ner snöblandat,,jag börjar fundera på om universum vill säga mig något?  
Jag körde ut ändå,gick rundor och kallade som ett sär  men absolut ingenting. Det kommer att vara ren tur som ger oss tillbaka vår Kis,,

Stressen över ALLT tar ut sin rätt och jag är rätt tunnspridd på brödskalken nu,,Kapten är i Spanien,,alla andra jävlar är påsklediga och ute på vift,,ja,jag är bitter som fan ,men efter så mycket skit har jag rätt att vara det.
Lyckoelexir,,var finns du när jag behöver det? 

Inga kommentarer: