Sidvyer, senaste månaden

fredag 16 juni 2017

Lite samlade jobb med då!

När jag skriver detta inlägget ser alla mina bilder suddiga ut,men jag hoppas att  de inte gör det på  bloggen sen,jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det! Jag har ju hunnit jobba med mellan allt annat (eg är det tvärt om men jag ser mitt jobb som vardag och tenderar att vilja skriva om det andra som händer istället)
Vi startade på en stooor överarm på Catrin och denna dagen blev en lååång tung dag ,,mycket att prata om ,men som alltid tar jag med mig att jag eg är väldigt lyckligt lottad i mitt liv.
 Sen fyllde vi tomrummet under blomman jag inte gjort på  Monica   och det blev en rosa vallmo med piff:)
  Rickard villa ha en av apokalypsens ryttare på revbenen efter ett väldigt gammat konstverk av John Hayes och det fick han ! Satt som en sten dessutom ,det är en rätt grym pjäs att göra på bara en gång!
 Linus fickk hela sin arm färdig ,den sista sittningen,det bitterljuva tillfället då man inter att denna resan är över. Bittert för att man blir av med sina samtalssittningar men ljuvt för att ett konstverk är avslutat! Fler läkta bilder kommer en dag när vi två möts igen:)
 Maggan har som jag gått genom en massiv förändring i sitt liv då hennes sköldkörtel gav upp helt och hållet och hon kämpar fortfarande med att hitta rätt nivåer . Tills hon hittar dem har hon sin blåa fjäril på armen att de henne styrka att kämpa mot maskinen som dagen sjukvård är.
 Lisa och min överenskommelse: hon får en tattoo om jag får göra VAD jag vill på min buddy buddy,,och rosa är en av Lisas största skräck,,och rosa skulle det vara;)  Nu sitter den där och Lisa kommer aldrig att erkänna det  men hon GILLAR rosa;)
Aimee kom för lite grafiska fillers och denna dagen gick som smort! En olik på var sida:)

Sen fik vi inte så bra bilder på Micke då han dels är så otroligt brun och dels har läkta linjer och ny färg men ni fattar grejen:)


Vera Vera Vera   fick sin magnolia i en romb  och  nu får vi fasen snart benämna Vera som rätt jäkla tatuerad?
Douglas fortsatte på underarmen  med lite grafiska fillers och en vinge som suttit på dödgrävaren:)


Nicklas Månsson som är vår kära programledare på lokalradions bästa program 50´s and 60´s och revival! Om ni som jag gillar skön rockabilli usik och NY sådan ska ni definitivt kolla upp hans program på lördagar och söndagar på Radio Active. En liten sittning kvar på denna armen  sn är han också rätt jäkla tatuerad;)
Anna ville bygga in och dölja den lilla tråkiga tattoon hon hade på armen då hon också i övrigt är väldigt tatuerad och den lilla inte riktigt matchade.  Vi byggde på "lite"  och nästa gång blir det färg:) !


Inga kommentarer: