Sidvyer, senaste månaden

måndag 10 juli 2017

En sommarens varning.

Ja jäklar ja,, så fort sommarmånaderna infinner sig verkar det som att folk anfalls av tattoo-mani och därmed lämnar allt vett bakom sig. 
Jag kan inte räkna hur många människor som mailat i Juni månad och som tänkte passa på när de ändå är i Ystad eller "jag är ledig nästa vecka så då hade det passat att göra en helarm"
Jag vet att jag sagt det förr men det tål att sägas igen. VAR FÖRSIKTIGA!!

 Om man drabbats av ett plötsligt behov av en tatuering för att man sett en del på stan eller stranden  ,är det rätt stor riska att många fler gjort detsamma.Att det sen är högvatten i tatueringstrenden innebär att även de  mindre bra studiosen redan sedan innan  har ett par veckors  väntetid,de bra ett halvår  och de riktigt bra några år. 
Detta innebär att de riktigt dåliga mycket väl kan ha en månads väntetid och det låter ju bra,men skenet KAN bedra! 

Om man då tycker att en veckas väntetid är allt man står ut med kan man med rätt stor säkerhet räkna med att man får ett resultat därefter.  Visst det kan finnas de studios som har en avbokning och man har tur,men för guds skull kolla upp  studion du väljer innan!  
Denna trenden kombinerat med att vem somhelst (ja även du) kan öppna en tattoostudio om ni bara har en godkänd lokal(vatten,värme,engångsarticklar och god ventilation)  och en tatueringsmaskin. Det innebär inte att de är bra på vad de gör:

VI  HAR INGEN INSTANS SOM GODKÄNNER VÅRA JOBB!

Detta är bara en liten tankeställare till er som går i funderingar  och inte riktigt vet hur det brukar se ut i tattoosvängen,precis som jag själva hade varit helt lost inom andra yrkens rutiner.

Det sitter i resten av livet,bra som dåligt. 


Inga kommentarer: