Sidvyer, senaste månaden

måndag 16 oktober 2017

Hopp och lek med Systrarna!

Saker som halkar efter  lite,,
Jag har varit mögligt stressad den senaste tiden,men stressad med härliga saker! Mitt i allt jag har planerat tyckte jag det var läge att träffa systrarna Christine och Jenny  med män och  äta en bit mat! 
Vi skulle ju ändå  piffa Christines rygg och då kändes det som en vettig  fortsättning att  gå direkt till vin efteråt,det var ju ändå lördag;) 
Vi valde Contan  eftersom de har stans bästa drinkar   och väldigt bra mat,även om man alltid slutar på McDonalds senare på natten för att man är hungrig igen;)

En panoramabild där alla ser normala ut för en gångs skull;)

Jenny levde vilt och testade ostron för första gången,något jag själv inte riktigt pallat med än,,det SER piffigt ut men så precis när man för dem till munnen påminns man om att det i princip är råa snorloskor man ska hälla in i munnen,,och så skiter man i det,,
Vi fick pilgrimsmussla i skal,magiskt gott!

efter detta var det inte läge att lägga ner utan HG8  låg nära och bra tyckte alla! Sagt och gjort,vi drog dit och antastade  darttavlan och  hockeyspelet!
Har sällan sett någon gå in så  hårt för  bordshockey som Christine,men så har hon sin egen hejjarklack med,,dansandes vid bordet. Det höjer alltid moralen!

Som den stesspitt jag är  utnyttjar jag varenda liten minut av den möjliga dagen (och natten as it were) till att få gjort det som måste göras pgr av saker jag lovat en månad tidigare. Vid 00.00 lallar alltså gänget in i studion och flyttar bort allt från väggen för det skulle ju målas. kl 9.00 morgonen efter!
Ni ser hur alla hjälper till? Johan och Jenny tog det hela på stort allvar,så även Tobias,,Christine och Kapten,, not so much! Jag vet inte om mina ögon bedrar mig men nog ser det ut som om Calilgula passar på att stabba Cleopatra när hon indoboardar,,med en skruvmejsel,,!?? Helt normalt  om man är i denna kretsen.
Sen lastade vi in 6 pers i Anuset (ja,jag trog frivilligt skuffen,jag har SAKNAT  mitt anus!!(som Tobias då köpt)  och  körde ingenstans(för det ä r olagligt ) efter att vi  magiskt nog befunnit oss på Donken  för att alla var hungriga(utom jag konstigt nog)   så blev jag och Kapten hemkörda av Tobias (tackar vi för) och  vi stupade i säng.

Som en mental note till migsjälv vaknade jag ca 4.30 och mådde som ett svin,,yr och förtvivlad,nojjig och stessad. Inser efter en timmes kamp i sängen att jag inte alls är som jag ska och stapplar upp. Hög feber och jättekass,,grejt. Det fick bli lite mat och lyxfällan tills kl 9.00 då det var dax att måla i studion.Då var det även hög tid att packa inför Tokholm,, packade efter bästa dimmiga förmåga (feberrrrr) och hoppades bara att jag fått med mig alla mina saker  jag behövde,sen drog jag,,ut på loppisrunda såklart. Normalt. Att jag inte klappar ihopa är ett mirakel. Sov som en kratta inför måndagen med,det har  blivit omöjligt att sova när jag är sjuk efter Levaxin! På något underligt vänster  verkar det dessutom inte påverka mig alls,jag sover gott när jag sen völ kan och sen får jag ingen backlash på det som man fick förr. Jag tackar och tar emot eftersom mitt liv inte verkar  lätta upp överhuvudtaget !

Inga kommentarer: